‘The Big Bang Theory’-Amy heeft nog nooit een aflevering van de reeks gezien

The Big Bang Theory Amy Farrah Fowler Mayim Bialik
The Big Bang Theory

The Big Bang Theory zit erop. En meer dan tien jaar heeft Mayim Bialik deel uitgemaakt van de reeks. Maar toch heeft ze nog nooit een volledige aflevering bekeken. De reden? “Ik kijk niet naar mezelf!”

Meer dan tien jaar heeft Mayim Bialik in The Big Bang Theory gespeeld. Maar toch heeft ze nog nooit een volledige aflevering van de reeks gezien. Dat heeft de actrice, die Amy Farrah Fowler vertolkte, verteld tijdens een interview met de Britse Metro.

“Ik kijk niet naar mezelf”

“Ik heb het grootste deel van de afleveringen nog nooit gezien”, vertelde de actrice. De reden daarvoor is simpel: “Ik kijk nooit naar mezelf op televisie. Ik heb nog nooit een aflevering van onze reeks gezien. Nooit.”

Bialik benadrukt dat het om volledige afleveringen gaat, die ze nog nooit heeft gezien. “Ik heb wel al stukjes gezien op de set, die ze dan aan het publiek laten zien. Maar nee, ik kijk niet naar mezelf.”

Promotie

Mayim Bialik dook voor het eerst op in The Big Bang Theory in de laatste aflevering van het derde seizoen. Amy Farrah Fowler moest de romantische tegenhanger worden van Sheldon Cooper (Jim Parsons).

De chemie tussen de twee was zo’n succes, dat Amy al in het vierde seizoen van de reeks ‘gepromoveerd’ werd tot hoofdpersonage. Hun relatie groeide verder, en in seizoen 11 stapten Sheldon en Amy in het huwelijksbootje.

Het einde van The Big Bang Theory

Nog een jaartje later, wint het wetenschapperskoppel samen een Nobelprijs voor de Fysica. Het is dus duidelijk dat The Big Bang Theory zonder Sheldon en Amy niet zou kunnen overleven.

En da’s ook precies wat er is gebeurd. Jim Parsons weigerde nog mee te werken aan een dertiende seizoen van de reeks, en dus werd er toen de stekker uitgetrokken.

Mayim Bialik vond dat niet zo tof, en dus schreef ze erover op haar website. “Dit is lastig. Ik hou ervan om naar m’n werk te gaan en te doen alsof ik Amy ben. Ze is een rebel. Ze is mij, en ik ben haar. En binnenkort zal het niet meer aan mij zijn om haar te creëren.”

The Big Bang Theory is tot en met seizoen 11 terug te vinden op Netflix. Al helemaal uitgekeken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix, misschien vind je daar wel iets om die leegte op te vullen.

Gesponsorde artikelen