‘The Big Bang Theory’ kan nieuwe (nerdy) celebrity toevoegen aan lijstje gastrollen

‘The Big Bang Theory’ kan nieuwe (nerdy) celebrity toevoegen aan lijstje gastrollen

‘The Big Bang Theory’ is al aan zijn elfde seizoen bezig, maar aan populariteit heeft de serie amper moeten inboeten, integendeel. Een groot deel van hun succes hebben ze te danken aan de vele ‘nerdy’ verwijzingen en gastrollen. En bij die laatste kunnen ze een grote nieuwe naam toevoegen. Niemand minder dan Microsoft-oprichter en een van de rijkste mensen ter wereld, Bill Gates, zal zijn opwachting gaan maken eind dit seizoen!

Met, onder andere, Buzz Aldrin, Ellen DeGeneres, Carrie Fisher, James Earl Jones, Stan Lee, Bill Nye, Charlie Sheen, Neil deGrasse Tyson, Steve Wozniak en als klap op de ‘nerd’-vuurpijl ook Stephen Hawking heeft The Big Bang Theory er al een indrukwekkend lijstje gastrollen opzitten. Maar nu zullen de makers ongetwijfeld weer een naam van hun verlanglijstje kunnen schrappen, want Microsoft-oprichter Bill Gates zal in het huidige seizoen zichzelf gaan spelen in een van de latere afleveringen.

Maart

Penny (gespeeld door Kaley Cuoco) zal de miljonair ontvangen in het kader van haar werk, maar dat kunnen de jongens natuurlijk niet zomaar aan zich laten voorbij gaan. De nerds zullen er alles aan doen om Gates te kunnen ontmoeten. Dat is zowat de samenvatting van de passage van notoir filantroop Bill Gates in een aflevering van The Big Bang Theory die ergens in maart uitgezonden zal worden.

Einde

Het elfde seizoen van de immens populaire sitcom, dat nu loopt in de VS, zou ook wel eens het voorlaatste kunnen zijn. CBS had na het tiende seizoen de serie nog wel verlengd met twee jaar, wat hun totaal dus al zeker op twaalf seizoenen zal brengen. Maar ondertussen gaan er al een tijdje geruchten de ronde dat bedenkers Chuck Lorre en Bill Prady zouden spelen met het idee om het ook op die twaalf te houden. Met de recente lancering van spin-off reeks Young Sheldon lijkt de opvolging alvast verzekerd.
epa

Gesponsorde artikelen