‘The Big Bang Theory’-reünie lijkt er voorlopig niet te komen

The Big Bang Theory Reünie
The Big Bang Theory

Slecht nieuws voor fans van The Big Bang Theory, want het ziet er voorlopig niet naar uit dat er snel een reünie komt. De acteurs zijn allemaal bezig met andere projecten, en volgens Mayim Bialik (Amy) zijn er ook juridische beperkingen.

Het is ondertussen al een dik jaar geleden dat de laatste aflevering van The Big Bang Theory werd uitgezonden. En fans dromen dus ook al een dik jaar van een reünie. Maar voorlopig zal het bij dromen blijven. Of toch als we actrice Mayim Bialik mogen geloven.

Nog nooit The Big Bang Theory gezien

Bialik speelde sinds het einde van het derde seizoen Amy Farrah Fowler, de romantische tegenhanger van Sheldon Cooper (Jim Parsons). De chemie tussen de twee was zo indrukwekkend dat Amy één seizoen later al een deel van de main cast werd.

De actrice (die trouwens een doctoraat in de neurowetenschappen heeft) sprak met de Britse Metro. Tijdens dat interview vertelde ze onder andere dat ze nog nooit een volledige aflevering van The Big Bang Theory heeft gezien. De reden? Ze kijkt nooit naar zichzelf op televisie.

Call Me Kat

De actrice had ook minder goed nieuws. Het ziet er voorlopig niet naar uit dat fans binnenkort Leonard Hofstadter (Johnny Galecki), Sheldon Cooper (Jim Parsons), Howard Wolowitz (Simon Helberg), Raj Koothrappali (Kunal Nayyar), Penny (Kaley Cuoco), Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik) en Bernadette Rostenkowski-Wolowitz (Melissa Rauch) terug samen op het scherm zullen zien.

“Dat is de industrie: iedereen heeft andere jobs en allerlei verschillende dingen gaande. Momenteel zijn Jim Parsons en ik een reeks aan het produceren, Call Me Kat. Dus da’s ongeveer waar mijn leven nu om draait”, klinkt het.

“Te vroeg”

Maar er is meer. “Er is ook een hele hoop juridische stuff, wat heel saai is, over waarom bepaalde reeksen een reünie krijgen en andere niet. Ik denk dat dat nu gewoon nog te vroeg is.”

Die opmerking is helemaal niet onlogisch. Fans van Friends hebben ook meer dan vijftien jaar moeten wachten op een reünie. Dus wie weet komt er ooit toch nieuw materiaal van de cast van The Big Bang Theory.

The Big Bang Theory is tot en met seizoen 11 terug te vinden op Netflix. Al helemaal uitgekeken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix, misschien vind je daar wel iets om die leegte op te vullen.

Gesponsorde artikelen