The Big Bang Theory spin-off Young Sheldon komt er nu zeker en Jim Parsons werkt mee!

The Big Bang Theory spin-off Young Sheldon komt er nu zeker en Jim Parsons werkt mee!

Eerder raakte al bekend dat er gewerkt werd aan een mogelijke prequel op ‘The Big Bang Theory’ over het leven van de kleine Sheldon. CBS heeft nu bevestigd dat de serie er ook echt komt. ‘Young Sheldon’ zal in 2017 nog op ons scherm verschijnen en Jim Parsons zal meewerken aan de spin-off. 

CBS, dat ook The Big Bang Theory uitzendt, heeft meteen een heel seizoen besteld van Young Sheldon. Over hoeveel afleveringen het gaat, is nog niet geweten. De hoofdrolspeler was wel al bekend. Iain Armitage, bekend van Big Little Lies, zal de rol van de 9-jarige Sheldon Cooper op zich nemen. Armitage kent nu ook zijn co-acteurs. Zoe Perry zal Mary Cooper spelen, de moeder van Sheldon. De rol blijft in de familie. Want Perry is de dochter van Laurie Metcalf, die de rol van Sheldon zijn moeder speelt in The Big Bang Theory.

Daarnaast zullen ook Lance Barber, Raegan Revord en Montana Jordan belangrijke rollen vertolken. Ook de ‘originele’ Sheldon, Jim Parsons, zal meewerken. Hij zal executive producer zijn en zal ook de vertelstem van de ‘oude’ Sheldon voor zich nemen. Dat Parsons zo nauw betrokken is bij het project, is voor velen een geruststelling dat het personage geen oneer zal aangedaan worden.

Gesponsorde artikelen