‘The Big Bang Theory’ stopt ermee na het volgend seizoen

‘The Big Bang Theory’ stopt ermee na het volgend seizoen

‘The Big Bang Theory’, een van de populairste Amerikaanse comedyseries, stopt ermee na het twaalfde seizoen, dat eraan komt. De producers plannen een creatief einde waar we nog jaren over zullen spreken.

The Big Bang Theory gaat over vier nerds en is al jaren een van de populairste series ter wereld. CBS en Warner Bros. maken nu bekend dat de stekker er na seizoen twaalf uit gaat.

Fans worden op sociale media bedankt om de sitcom jarenlang te steunen. “Wij, de cast, de schrijvers en crew zijn extreem tevreden met het succes van de reeks. Het wordt hoog tijd om over een passend einde na te denken. Deze reeks heeft recht op een einde in schoonheid. Een finale waar iedereen jaren over spreekt. We hebben zoveel succesvolle seizoenen gehad. We zijn van plan om het programma op een episch creatieve manier te laten eindigen”, klinkt het.

900.000 dollar per aflevering

Hoofdrolspeler Jim Parsons, beter bekend als Sheldon, werd een grote ster dankzij de reeks. De zeven hoofdrolspelers verdienen elk ondertussen 900.000 dollar per aflevering. Dat is een absoluut recordbedrag.

De reeks stopt na maar liefst 279 afleveringen. Daarmee is The Big Bang Theory de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis. Het laatste seizoen gaat in september van start in de VS, de laatste aflevering zal in mei 2019 worden uitgezonden. Wanneer het laatste seizoen bij ons uitgezonden wordt, is nog niet bekend.

Gesponsorde artikelen