‘The Crown’ cast deze ‘House of Cards’-acteur in de meest sensuele hoofdrol 

‘The Crown’ cast deze ‘House of Cards’-acteur in de meest sensuele hoofdrol 

‘The Crown’ moet z’n cast volledig heropfrissen en de laatste acteurs worden dan ook vervangen. Eén van de laatsten in de lijst is Matthew Goode. Hij speelde de sensuele fotograaf Anthony Armstrong-Jones, de toekomstige Lord Snowdon en wordt vervangen door Ben Daniels. Netflix heeft nog geen releasedatum voor het derde seizoen van ‘The Crown’.

The Crown, de duurste Netflix-reeks ooit, doet je bijna vergeten dat je het leven van een nog steeds regerende monarch aan het volgen bent. Zeker als je kijkt naar prinses Margaret, de zus van de Queen, die haar oog laat vallen op de fotograaf Anthony Armstrong-Jones. De stormachtige affaire leidt tot ruzie tussen de zussen, Margaret blijft maar wachten tot ze met hem mag trouwen.

Wie speelt wie in het derde seizoen van The Crown?

De rol van Anthony Armstrong-Jones wordt vertolkt door de heerlijke Matthew Goode, die de perfecte balans tussen artistiek, sensueel, gevaarlijk en goed kan slaan. Want Armstrong-Jones is goed voor Margaret (toch in de eerste twee seizoenen): hij is een sterke man, die Margarets karakter goed aankan en vér weg van de verstikkende aristocratie waar Margaret tegen rebelleert, maar zonder dewelke ze stiekem niet kan.

Omdat The Crown sneller door z’n seizoenen gaat dan de acteurs ouder worden, krijgt het nieuwe seizoen een spiksplinternieuwe cast. We weten al wie Queen Elizabeth zal spelen (Broadchurch-alumnus Olivia Colman) en wie Matt Smith vervangt als prins Philip (Tobias Menzies), maar nu weten we dus ook wie Margaret zal spelen én wie de toekomstige Lord Snowdon zal vertolken.

Wanneer komt het nieuwe seizoen van The Crown op Netflix?

Ben Daniëls is vooral bekend als Adam Galloway, het derde beentje van een liefdesdriehoek in House of Cards. Daar speelt hij ironisch genoeg ook een fotograaf en de affaire van Claire. Uiteraard loopt het nogal verkeerd, maar in The Crown mag Daniëls wel doorgroeien naar de rangen van de movers and shakers. Daniëls zal tegenover Helena Bonham Carter komen te staan, een topduo voor een topreeks.

Het nieuwe seizoen van The Crown wordt deze zomer gefilmd. In 2019 verwachten we de reeks op Netflix. Tot dan kan je smullen van onze lijst met de vijftig beste series op Netflix of gewoon de beste Britse series!

Gesponsorde artikelen