‘The Crown’ seizoen 3 krijgt officiële trailer!

De Netflixreeks The Crown heeft eindelijk een trailer gekregen. Daarin krijgen we voor het eerst een langere blik op Olivia Colman als Queen Elizabeth II. De trailer geeft ons ook al een inkijk in wat ons te wachten staat.

The Crown keert op 17 november terug met het derde seizoen. Voor dat seizoen werd de volledige cast vervangen door een oudere cast. Deze nieuwe cast zal voor de komende twee seizoenen in de huid van de Britse royals kruipen.

The Crown seizoen 3

We wisten al dat Olivia Colman de nieuwe leading lady wordt. De actrice, die vooral bekend is voor haar rol in Broadchurch, zal voor de komende twee seizoenen in de huid kruipen van Queen Elizabeth II. Olivia Colman mocht eerder dit jaar nog een Oscar in ontvangst nemen voor haar hoofdrol in de film The Favourite.

Naast Olivia Colman zullen we ook Helena Bonham Carter te zien krijgen in seizoenen drie en vier van The Crown. De actrice, die we natuurlijk vooral kennen uit de Harry Potter-reeks, zal in de huid kruipen van prinses Margaret, de zus van Elizabeth. Een derde grote naam die aan de cast wordt toegevoegd is Gillian Anderson, bekend van onder andere de reeksen The X-Files en The Fall. Zij zal de in The Crown de rol van Iron Lady Margaret Thatcher vertolken.

Prinses Diana en Camilla Parker Bowles

Opvallend is ook dat voor het derde seizoen van The Crown actrices gecast werden voor de rollen van prinses Diana (Emma Corrin) én Camilla Parker Bowles (Emerald Fennell). Het derde seizoen zal dus ook verder ingaan op de relaties van prins Charles, die vertolkt wordt door Josh O’Conner.

In de nieuwe trailer krijgen we te zien hoe Queen Elizabeth II voor heel wat problemen komt te staan. Haar land krijgt te maken met opstanden en rampen, maar ook persoonlijk zit het Elizabeth niet mee. Zo krijgen we ook te zien hoe de relatie met haar zus Margaret onder druk komt te staan.

Gesponsorde artikelen