Trailer ‘The Earthquake Bird’: thriller met Alicia Vikander vanaf 15 november op Netflix

Niemand minder dan Alicia Vikander, de Oscarwinnares voor The Danish Girl, is binnenkort op Netflix te zien in de boekverfilming van The Earthquake Bird. De film is van regisseur Still Alice-regisseur Wash Westmoreland en ook actrice Riley Keough zal erin te zien zijn. Earthquake Bird verschijnt 15 november op Netflix.

Earthquake Bird speelt zich af in het Tokio van 1989. De psychologische thriller volgt Lucy Fly (Alicia Vikander), een mysterieuze expat met een pijnlijk verleden. Ze gaat in de Japanse hoofdstad een intense relatie aan met Teiji (Naoki Kobayashi), een lokale en aantrekkelijke – fotograaf die zelf ook de nodige problemen heeft.

Lucy haar stoïcijnse masker begint te barsten als de naïeve Lily Bridges (Riley Keough) in hun leven verstrikt raakt en uiteindelijk wordt vermist. Is ze vermoord? De thriller is een bewerking van het gelijknamige boek van Susanna Jones. Wash Westmoreland, die samen met zijn inmiddels overleden echtgenoot Julianne Moore naar een Oscar regisseerde in Still Alice, tekende voor de regie en het scenario.

Gesponsorde artikelen