‘The End of the F***ing World’ komt in november terug naar Netflix!

The End of the F***ing World Netflix
Netflix

Het tweede seizoen van ‘The End of the F***ing World’ was al een tijdje aangekondigd. Net zoals bij het eerste, zou de reeks opnieuw eerst op Channel 4 te zien zijn voor die naar Netflix zou komen. Maar nu blijkt dat we veel minder lang zullen moeten wachten dan we eerst dachten.

‘The End of the F***ing World’ is terug! Dat kondigden de Britse zender Channel 4 en Netflix een tijdje geleden al aan. Het tweede seizoen van de reeks verschijnt in november op de Britse zender. Toen werd gedacht dat het (net zoals bij het eerste seizoen) een paar maanden zou duren vooraleer de serie ook op Netflix te zien zou zijn, maar deze keer zal het helemaal niet zo lang duren.

Een dag later

Netflix kondigde via sociale media aan dat het tweede seizoen van ‘The End of the F***ing World’ op 5 november al beschikbaar zal zijn. Dat is precies één dag nadat de eerste aflevering op Channel 4 zal worden uitgezonden!

Internationaal succes

‘The End of the F***ing World’ groeide vorig jaar uit tot een internationaal succes, nadat de reeks op Netflix beschikbaar werd. Het kwam dus niet als een verrassing dat de streamingdienst de serie opnieuw zou aanbieden. Maar dat dat zo snel komt, is wel verrassend.

Na het eerste seizoen heeft dat namelijk een paar maanden geduurd. Van oktober tot januari om precies te zijn. Daarom werd gedacht dat ook deze keer het geval zou zijn.

‘The End of the F***ing World’

De Britse serie gaat over de twee tieners James en Alyssa. Ze lopen samen weg van huis, maar omdat James denkt dat hij een psychopaat is, plant hij de moord op Alyssa. Het eerste seizoen had een open einde, dus kon er in het vervolg van alles gebeuren.

Door de aankondigingen weten we wél al dat ‘The End of the F***ing World’ opnieuw over Alyssa zal gaan. In de verschillende foto’s die gedeeld werden, is actrice Jessica Barden namelijk te zien. Hoe het met James (Alex Lawther) gesteld is, daar moeten we voorlopig nog naar raden.

Kan je niet zo lang wachten? Check dan zeker onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen