‘The End of the F***ing World’ seizoen 2 krijgt nieuwe trailer met nieuws over James

The End of the F***ing World Netflix
Netflix

Het tweede seizoen van The End of the F***ing World verschijnt op 5 november op Netflix. En voor dat seizoen is de laatste trailer nu uitgegeven. Daarin zien we opnieuw Alyssa in haar trouwjurk, maar we krijgen ook een hint naar James te zien.

Volgende week verschijnt het tweede seizoen van The End of the F***ing World eindelijk op Netflix. Daarin zullen we te zien krijgen hoe het verder gaat met Alyssa en James na het open einde van het eerste seizoen.

Nieuwe trailer

Er was al een eerste trailer van The End of the F***ing World seizoen twee. Daarin kregen we enkel Alyssa te zien en het nieuwe personage Bonnie. Van James was, op zijn bebloede lichaam op de grond, geen spoor te bekennen. Alles leek er dus op dat James op het einde van seizoen één wel degelijk neergeschoten werd. Al lijkt de nieuwe trailer dat nu tegen te spreken.

Op het einde van de nieuwe trailer zien we namelijk een kogel, met daarop de naam van James. In de eerste trailer zagen we al hoe Alyssa een kogel met haar (fout gespelde) naam opgestuurd kreeg. Maar blijkbaar is ook James een doelwit. En dat is waar het interessant wordt. Want waarom zou je de naam van een dode krassen op een kogel? Leeft James dan toch nog?

James

Het eerste seizoen eindigt met een geweerschot. Hoewel we niet zien wie er neergeschoten wordt, lijkt alles erop te lijken dat het James is. We kregen hem ook niet te zien in de eerste trailer en ook in de officiële trailer is er van hem geen spoor te bekennen.

In de video waarin Bonnie voorgesteld werd, liet ze ook weten dat ze iemand vermoord had en daarvoor in de gevangenis belandde. En meer nog, ze laat nu weten dat ze nog iemand wil vermoorden. Onze gok is dat het hier gaat om James (al vermoord) en Alyssa (moet nog vermoord worden).

The End of the F***ing World Netflix
Netflix

Maar de nieuwe trailer geeft dus ook aanwijzingen dat James misschien toch nog leeft. Want de kogel met James’ naam op doet vermoeden dat Bonnie haar werk nog af moet maken. Daarnaast is er ook een silhouet te zien in de trailer dat in het donker naar het café wandelt waar Alyssa werkt. Zou dat James kunnen zijn? En nog een laatste aanwijzing dat James misschien nog leeft: het nieuwe seizoen speelt zich twee jaar na het eerste af. Dus zou Bonnie al na twee jaar vrij zijn gekomen. Is dat niet heel snel voor moord?

Het antwoord op die vraag krijgen we waarschijnlijk op 5 november in de eerste aflevering van het tweede seizoen van The End of the F***ing World.

Bekijk hier nog eens de eerste trailer van het tweede seizoen:

Gesponsorde artikelen