Left Right
scrollTop top

‘The End of the F***ing World’ seizoen 2 verschijnt in november, maar wij moeten nog even wachten


The End of the F***ing World Netflix
© Netflix

The End of the F***ing World is bijna terug! De populaire reeks zal vanaf 4 november starten op Channel 4. Daarna zal hij pas te vinden zijn op Netflix. Het eerste seizoen verscheen in oktober op Channel 4 en in januari op Netflix, dus binnen enkele maanden mogen we het tweede seizoen verwachten op de streamingdienst.

Goed nieuws voor fans van The End of the F***ing World want het tweede seizoen van de reeks komt dichterbij. Het seizoen zal vanaf 4 november te zien zijn op de Britse zender Channel 4. Waarschijnlijk staat het dan enkele maanden later op Netflix.

The End of the F***ing World

De reeks The End of the F***ing World groeide vorig jaar uit tot een enorm succes. Nadat hij aanvankelijk uitgezonden werd op de Britse zender Channel 4, kwam hij naar Netflix, waar hij internationaal succes boekte.

De reeks gaat over de tieners James en Alyssa. Ze beslissen om van huis weg te lopen. Maar James is ervan overtuigd dat hij een psychopaat is en plant de moord op Alyssa. Het eerste seizoen had een open einde dus kunnen de makers met het tweede seizoen nog alle richtingen uit. Maar aangezien Channel 4 het tweede seizoen aankondigde met een foto van Alyssa zullen we in het tweede seizoen waarschijnlijk de twee verder volgen.

Netflix

The End of the F***ing World zal dus eerst uitgezonden worden op Channel 4, omdat deze zender over de rechten beschikt. De reeks zal pas later verschijnen op Netflix.

Het eerste seizoen van de reeks verscheen eind oktober op Channel 4 en werd begin januari beschikbaar op Netflix. Als de reeks dezelfde planning volgt, mogen we The End of the F***ing World opnieuw in januari verwachten op Netflix.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  61.636.609
 • Aantal
  doden
  1.442.572
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  570.829
 • Aantal
  doden
  16.339