‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 3 heeft eindelijk een releasedatum

‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 3 heeft eindelijk een releasedatum

Het derde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ keert binnen enkele maanden terug. En eindelijk kunnen we er ook echt een datum op prikken. Fans van Offred en co, haal jullie agenda’s maar boven en duid 5 juni alvast aan, want dan kan je opnieuw genieten van nieuwe afleveringen van ‘The Handmaid’s Tale’.

Het aftellen kan eindelijk beginnen, want er is een startdatum voor het derde seizoen van The Handmaid’s Tale. Dat zal van start gaan op 5 juni. Voor dat seizoen zijn er wel al enkele teasers gelost die een seizoen van revolutie voorspellen.

The Handmaid’s Tale seizoen 3

Tijdens de Super Bowl werd de eerste trailer voor het derde seizoen van The Handmaid’s Tale gelanceerd. Daarin zagen we Offred, of zeggen we nu beter gewoon June, strijdvaardiger dan ooit. June koos er op het einde van seizoen twee voor om niet te vluchten uit Gilead, maar om in het zieke systeem te blijven. Maar daar had ze, zo wordt nu duidelijk, een goede reden voor.

In de eerste trailer en teasers kunnen we namelijk zien hoe June haar leger van Handmaids bij elkaar roept want zoals de slagzin zegt: “Ze hadden ons maar geen uniformen moeten geven, als ze niet wilden dat we een leger werden.” (Een uitgebreide analyse van de eerste trailer en teasers, vind je hier.) Het belooft dus een spannend seizoen te worden dat vanaf 5 juni te zien zal zijn op Hulu.

Gesponsorde artikelen