Left Right
scrollTop top

‘The Irishman’ (3u29m) te lang? Zo bekijk je hem in 4 afleveringen


The Irishman
© Netflix

The Irishman, de langverwachte film van Scorsese, staat sinds kort op Netflix. Maar de hele film in één keer kijken, da’s misschien toch een beetje te veel van het goede. Daarom heeft Twittergebruiker @dunerfors dé oplossing gevonden. Je kan van de film namelijk perfect een miniserie maken.

3 uur en 29 minuten, ofwel 209 minuten, zo veel tijd ben je kwijt als je The Irishman in één keer zou kijken. Je moet er dus je hele avond voor vrijmaken. Dat zag Alexander Dunerfors, hoofdredacteur bij het Zweedse Moviezine, niet zitten, dus vond hij de perfecte momenten om de film even te pauzeren.

The Irishman

We keken er lang naar uit, maar nu is hij eindelijk daar The Irishman, de Netflixfilm van Martin Scorsese. Voor de film wist hij een absolute sterrencast te strikken. Zo zijn onder andere Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci en Anna Paquin te zien in de film. The Irishman kan ook al rekenen op lovende commentaren, al is de film kijken een kleine uitdaging op zich.

Je moet namelijk heel wat tijd vrijmaken om The Irishman te zien. De film duurt in totaal 3 uur en 29 minuten, dus moet je al meteen al je avondplannen schrappen. Tenzij je de film natuurlijk pauzeert, maar het juiste moment om te pauzeren vinden, dat is nooit makkelijk. Daarom helpt Alexander Dunerfors je graag een handje.

Miniserie

Dunerfors vond namelijk drie perfecte momenten om de film te pauzeren, waardoor je vier delen van ongeveer 50 minuten overhoudt. Zo kan je The Irishman dus kijken verspreid over verschillende dagen en als een soort van miniserie.

De Zweed gaf de delen zelfs namen en legde perfect uit op welk moment je de film moet pauzeren. Zo heet het eerste deel ‘I Heard You Paint Houses’, het tweede ‘Hoffa’, het derde ‘What Kind of Fish’ en het laatste deel ‘Is Is What It Is’. Zo kan je de film dus perfect in vier delen bekijken, die ook echt voelen als afleveringen. En dat allemaal zonder dat je er een hele avond voor moet thuisblijven.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755