Left Right
scrollTop top

‘The Irishman’ komt er bijna aan: Netflix releaset poster met Oscarwinnende acteurs


The Irishman
© Netflix/The Irishman

Martin Scorsese releaset binnenkort zijn nieuwe prent The Irishman. De film is een verzameling aan Oscarwinnaars, met Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pecsi in de hoofdrol, verschijnt in november op streamingdienst Netflix en kreeg een nieuwe poster.

Regisseur Martin Scorsese is goed op weg naar een volgende Oscarnominatie. Zijn jongste prent The Irishman is af en verschijnt bijna en kreeg een nieuwe poster. Die is op vlak van lay-out niet heel indrukwekkend, maar er zijn wel twee zaken die onze blik vangen.

De Niro, Pacino en Pesci

Eerst en vooral: drie Oscarwinnaars op één filmaffiche! De hoofdrollen in The Irishman zijn weggelegd voor niemand minder dan Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci. De drie mannen schitteren dan ook op de poster.

Release 1 én 27 november

Wat je in het voorbeeld van de affiche niet kan zien, maar wel als je die volledig bekijkt, zijn de releasedatums van de films. Yup, datums, want in tegenstelling tot wat in het begin aangekondigd werd, zal The Irishman tóch in de cinema verschijnen, al is dat wel beperkt. Dat is vanaf 1 november.

De “grote” release volgt op het einde van die maand, op het streamingplatform Netflix (waarom dat een goede keuze is, legde Robert De Niro hier uit). Vanaf 27 november kunnen alle Netflix-gebruikers de film bekijken.

Opnieuw een Oscar voor Netflix?

Netflix verwacht (samen met de rest van de wereld) veel van Martin Scorsese en The Irishman. Zoveel zelfs, dat de streaminggigant de film al voorstelde op de laatste Oscaruitreiking. Toen werd de Netflix Original Roma voor tien awards genomineerd en sleepte er daarvan drie in de wacht.

De cast wijst in ieder geval al op een topfilm, en ook regisseur Martin Scorsese moet niet onderdoen voor zijn acteurs. De trailer ziet er bovendien enorm mysterieus en spannend uit. Maar maakt The Irishman die torenhoge verwachtingen ook waar? Om daarop te kunnen antwoorden moeten we nog wachten tot november.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.477.005
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810