‘The Kissing Booth 2’ komt in juli naar Netflix!

Netflix The Kissing Booth 2 Release Joey King
Instagram/@joeyking

Goed nieuws voor fans van The Kissing Booth! Want de tweede film in de reeks over Elle Evans en Lee en Noah Flynn heeft eindelijk een releasedatum gekregen. The Kissing Booth 2 verschijnt op 24 juli op Netflix!

Het was al een tijdje bekend dat The Kissing Booth een vervolg zou krijgen, en dat de originele cast daar ook deel van zou uitmaken. En daar heeft Netflix afgelopen weekend meer informatie over gelost. The Kissing Booth 2 verschijnt op 24 juli op het streamingplatform.

Livestream

Netflix organiseerde een livestream op YouTube, waarin Joey King (Elle Evans) een puzzel moest maken, die wel eens wat onsubtiele hints over de tweede The Kissing Booth-film zou kunnen bevatten. Een releasedatum bijvoorbeeld.

Om de puzzel (die er eigenlijk helemaal niet moeilijk uitziet) te maken, krijgt Joey King hulp van enkele “speciale gasten”. De eerste gasten zijn Taylor Zakhar Perez en Maisie Richardson-Sellers. Die twee spelen personages die nieuw zijn in de tweede The Kissing Booth-film.

Lange afstandsrelatie

In die tweede film krijgen we te zien hoe Noah Flynn (Jacob Elordi) gaat studeren, terwijl Elle Evans nog haar middelbare school moet afmaken. De tortelduifjes proberen hun lange afstandsrelatie in stand te houden, maar dat blijkt minder makkelijk dan gedacht.

Taylor Zakhar Perez speelt Marco Peña, een nieuwe (mooie) klasgenoot van Elle Evans, die haar relatie misschien wel in moeilijkheden kan brengen. Maisie Richardson-Sellers speelt dan weer Chloe Winthrop, het personage dat die relatie langs Noahs kant in gevaar brengt.

The Kissing Booth 2

Tijdens de livestream deelt Joey King (met de goedkeuring van Netflix uiteraard) ook exclusieve beelden, die The Kissing Booth niet hebben gehaald. Die worden onder andere voorgesteld door Jacob Elordi, Noah Flynn uit de film.

De laatste gast in de bijna een uur durende livestream is Joel Courtney, die Lee Flynn speelt in The Kissing Booth. De twee acteurs, die beste vrienden spelen, zijn dat ook in ’t echte leven. Ze babbelen even over het leven in quarantaine en de opnames van The Kissing Booth 2.

Op het einde van de video onthult Joey King de releasedatum van The Kissing Booth 2. Die verschijnt op 24 juli op Netflix!

Gesponsorde artikelen