‘The Kissing Booth 2’ krijgt officiële trailer

The Kissing Booth 2
Netflix

Goed nieuws voor fans van The Kissing Booth want het vervolg van de film komt binnenkort naar Netflix. Daarom heeft de streamingdienst nu al de officiële trailer gepost en die belooft troubles in paradise voor Elle (Joey King) en Noah (Jacob Elordi).

The Kissing Booth komt binnenkort terug. Nadat de eerste film in 2018 een gigantisch succes was, liet Netflix al snel weten dat er ook een vervolg zou komen. En dat komt nu bijna uit. Binnenkort weten we dus hoe het verder gaat met Elle en haar knappe nieuwe boyfriend Noah.

Trailer

Waar de eerste film van de reeks vrolijk eindigde voor Elle en Noah, lijkt het in het vervolg minder rooskleurig te worden. Noah studeert nu aan Harvard en Elle blijft achter op school. Ze maakt zich zorgen over de knappe meisjes op Harvard, maar ook op haar school duikt er nieuw bloed op.

Dat nieuwe bloed komt in de vorm van de wel heel knappe Marco (Taylor Zakhar Perez). Elle probeert de hunk te strikken voor de kissing booth, maar moet daarbij opletten dat ze niet zelf valt voor z’n charmes. The Kissing Booth 2 verschijnt op vrijdag 24 juli op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor The Kissing Booth 2:

Hier vind je onze top 50 met de beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen