‘The Kissing Booth 3’ nu al aangekondigd!

The Kissing Booth
Netflix

Het tweede deel van The Kissing Booth staat nog maar sinds vrijdag op Netflix, maar de streamingdienst heeft nu al bevestigd dat er ook een derde deel komt. En daarvan zijn zelfs al de eerste beelden gelost.

OPGEPAST: DIT ARTIKEL BEVAT SPOILERS VOOR WIE THE KISSING BOOTH 2 NOG NIET HEEFT GEZIEN!

Geweldig nieuws voor fans van de films van The Kissing Booth, want ook de derde film uit de reeks is nu aangekondigd. Vrijdag verscheen The Kissing Booth 2 op Netflix en die eindigde op een cliffhanger van formaat. De tweede film van The Kissing Booth werd een gigantisch succes. Het hele weekend al staat de film op één in de top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in België. Een derde film kon dus niet uitblijven.

The Kissing Booth 3

Veel sneller dan verwacht krijgen we al de bevestiging dat er ook een derde film komt van The Kissing Booth. De acteurs uit de film kondigden de derde film aan tijdens een livestream op Facebook en ook Beth Reekles, de auteur van de boekenreeks, bevestigde het nieuws op Twitter. En het lijkt er zelfs op dat die film al werd ingeblikt. Netflix heeft namelijk al de eerste beelden uit die film gelost.

In een korte teaser krijgen we al een scène uit de derde film te zien. In de scène zijn Elle (Joey King) en Noah (Jacob Elordi) nog steeds gelukkig samen. We zien wel hoe Elle telefoon krijgt van de universiteit van Harvard, maar beslist om niet op te nemen. Zal ze Noah dan toch niet volgen naar de prestigieuze universiteit?

The Kissing Booth 3 zal in 2021 verschijnen op Netflix. Wanneer precies is nog niet geweten. Tussen de eerste en de tweede film van The Kissing Booth zat iets meer dan twee jaar. Zo lang zullen we dus niet moeten wachten op de derde film van de reeks.

Bekijk hier de eerste beelden van The Kissing Booth 3:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen