‘The Kissing Booth 2’ staat nu op Netflix!

The Kissing Booth 2
Netflix

Sinds vandaag staat de tweede film van The Kissing Booth op Netflix. Daarin komen we eindelijk te weten hoe het nu verder gaat met Elle (Joey King) en Noah (Jacob Elordi). Want Noah gaat nu verder studeren aan Harvard. En Elle blijft achter op school.

Het wachten is eindelijk voorbij, want The Kissing Booth 2 staat online! De eerste film, die uitkwam in 2018, werd meteen een groot succes. Daarom bestelde Netflix al snel het vervolg van de film.

The Kissing Booth 2

Uit de trailer voor de tweede film konden we al afleiden wat we van het vervolg mogen verwachten. The Kissing Booth 2 gaat nog steeds over Elle (Joey King) en Noah (Jacob Elordi). Zij hebben er een geweldige en romantische zomer op zitten samen, maar nu moeten ze back to reality. En die is heel wat minder leuk. Want Noah gaat verder studeren in Harvard, dus hun prille relatie wordt plots een langeafstandsrelatie.

Makkelijk wordt het dus niet voor Elle en Noah. Elle maakt zich zorgen over de knappe meisjes op Harvard, maar ook Noah moet zich misschien wel zorgen maken. Want ook op de school van Elle komt er een nieuwe kaper op de kust: de razend knappe Marco (Taylor Zakhar Perez). Er zit ook dit jaar een nieuwe kissing booth aan te komen op de school en daar willen Elle en Lee (Joel Courtney) graag Marco voor strikken. Maar kan Elle weerstaan aan z’n charmes?

Voorlopig is er nog niets geweten over een mogelijke derde film. De boekenreeks van Beth Reekles waarop de films gebaseerd zijn, bestaat ondertussen wel al uit vier boeken. Aangezien de eerste film gebaseerd was op het eerste boek en de tweede op het tweede boek, zouden er dus nog twee films kunnen volgen. En da’s nog voorlopig, want het laatste boek uit de reeks kwam eerder dit jaar uit. De kans dat er nog boeken volgen is dus ook reëel.

Hier vind je onze top 50 met de beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen