‘The Lion King’ lanceert gloednieuwe trailer die bijna levensecht lijkt

The Lion King Simba
Disney

Regisseur Jon Favreau en Disney hebben het terug voor mekaar gekregen: de nieuwste The Lion King-film is bijna uit in de cinemazalen. Op 17 juli is het zover en kan je opnieuw genieten van Simba en zijn vader Mufasa die troonsafstand doet. Als toekomstig koning doet Simba er alles aan zijn plaatsje met alle eer in te nemen al laat zijn nonkel, Scar, dat niet zomaar gebeuren.

Bij de nieuwe film van The Lion King stappen Jon Favreau en Disney over van animatie naar bijna levensechte beelden. Daar laat de trailer je in afwachting van de film alvast een glimp van opvangen:

Youtube

Koning Simba

In de trailer zie je hoe het welpje Simba en zijn nonkel Scar in de clinch liggen over wie de toekomstige koning wordt. Koning Mufasa geeft de voorkeur aan Simba, maar daar is Mufasa’s broer, niet zo blij mee en daar steekt hij dan ook een stokje voor. Beiden strijden ze ervoor dat Pride Rock van één van hen wordt, maar de ene doet het op een iets eerlijkere manier dan de andere. Op een gegeven moment wordt Simba zelfs verbannen, al geeft hij zich niet zomaar gewonnen. Nooit.

‘The Lion King’ lost nieuwe beelden: een nieuwe blik op Simba en co.

View this post on Instagram

????? #thelionking #disney #movie #disneystudios

A post shared by Random Shit? (@cforculture) on

De Cast

De film wordt vertolkt door een cast van alleen maar topacteurs en -actrices. Onder andere Donald Glover vertolkt de rol van Simba. De Amerikaanse Beyoncé speelt de welpin Nala en Chiwetel Ejiofor vertolkt Scar. James Earl Jones, bekend uit de Star Wars-films, speelt Koning Mufasa. Billy Eichner spreekt de stem van stokstaartje Timon in en tenslotte vertolkt de Bad Neighbours-acteur, Seth Rogen, de rol van Timo. Een cast om ‘u’ tegen te zeggen en vooral eentje die de verwachtingen voor 17 juli alleen maar de lucht in doet gaan.

17 redenen waarom wij nu al uitkijken naar de live-action remake van ‘The Lion King’.

Gesponsorde artikelen