‘The Lion King’ live-actionfilm: nieuwe beelden en poster

‘The Lion King’ live-actionfilm: nieuwe beelden en poster

Disney heeft nieuwe beelden van de live-actionfilm van ‘The Lion King’ gelost. We horen ‘The Circle of Life’ en staan op ons hoofd door de overdosis nostalgie. Verder is er nog een nieuwe poster geplaatst op Twitter.

Deze trailer werd uitgezonden tijdens de Oscars en laat prachtige beelden zien, maar we komen verder weinig nieuws te weten over de aankomende live-actionfilm van The Lion King. We zien een aantal beesten, leeuwenpoten en de kleine Simba die wordt opgeheven door baviaan en opperpriester Rafiki.

(Deze 15 Disneyklassiekers krijgen binnenkort een live-actionversie.)

Benieuwd naar Beyoncé en Scar

De poster laat daarentegen wel een nieuw beeld zien. We zien de maar al te bekende rode ochtendzon. In het licht van deze ochtendzon zitten Mufasa en jonge Simba elkaar aan te kijken. Veel fans zijn enthousiast, maar vragen zich ook af hoe de rol van Beyoncé eruit zal zien. Zij zal namelijk de stem van Nala voor haar rekening nemen.

We zijn allemaal ook superbenieuwd naar het uiterlijk van Scar. Dit personage hebben we namelijk nog niet gezien in de trailers. In de live-actionversie van The Jungle Book heeft vijand Shere Khan ook een nieuw uiterlijk gekregen, dat er een stuk angstaanjagender uitzag dan in de originele tekenfilm. Hoewel Simba er in de trailers extreem schattig uitziet, is de kans erg groot dat Scar ook zo’n gruwelijke transformatie zal ondergaan.

The Lion King is vanaf 19 juli 2019 in onze bioscopen te zien.

(Hier zijn 17 redenen waarom wij nu al uitkijken naar de live-action remake van The Lion King.)

Dit is de nieuwe trailer van The Lion King:

Gesponsorde artikelen