‘The Lion King’ lost behind-the-scenes-beelden met Donald Glover en Beyoncé in de opnamestudio

De live-actionremake van de Disneyklassieker The Lion King komt binnenkort in de zalen, dus verwent Disney ons met teasers. Deze keer is het een video met beelden achter de schermen. Zo zien we onder andere Beyoncé, Seth Rogen en Donald Glover in de opnamestudio.

The Lion King is later deze maand volledig terug. Deze keer zal het geen animatiefilm zijn, maar een live-actionremake van de originele film uit 1994. Voor die film zijn heel wat grote namen opgetrommeld die de stemmen van Simba en co voor hun rekening zullen nemen.

The Lion King

De live-actionremake van The Lion King kan rekenen op enkele absolute toppers. Zo kruipen Billy Eichner en Seth Rogen in de huid van Timon en Pumbaa, zal Chiwetel Ejiofor te horen zijn als Scar en spreekt John Oliver de stem van Zazu in.

Beyoncé The Lion King
Disney

De hoofdrollen zijn weggelegd voor niemand minder dan Donald Glover (aka Childish Gambino) en Beyoncé. Zij spreken de stemmen in van de volwassen Simba en Nala. Opvallend is ook James Earl Jones, hij keert na 25 jaar terug om opnieuw de stem van Mufasa te verzorgen.

Behind the scenes

Disney gunt ons nu, twee weken voor de film in première gaat, een kijkje achter de schermen. Daarbij krijgen we te zien hoe de acteurs hun stem inspreken en vertellen ze ook meer over wat de film betekent voor hen.

Ook regisseur Jon Favreau, die eerder verantwoordelijk was voor de live-actionremake van The Jungle Book, komt aan het woord in de video. Hij vertelt over hoe de film trouw blijft aan het originele verhaal, maar dankzij nieuwe technologieën ook meer te bieden heeft. “We wilden de herinneringen die mensen hebben aan de film vastleggen, zowel met de muziek als met de beelden. Als je de geest kan bevatten, maar op hetzelfde moment ook iets nieuw en verrassend kan tonen, dan krijg je de beste combinatie.”

Nieuwe foto’s

The Lion King
Disney

Naast de interviews en de beelden van achter de schermen zitten er in de video opnieuw ook enkele nieuwe beelden. Fans van het eerste uur herkennen waarschijnlijk wel enkele beelden.

Ook loste Disney nieuwe foto’s van de verschillende geanimeerde personages samen met hun stem. Als we nog niet genoeg zin hadden in de film, dan hebben we dat nu wel.

JD McCrary (jonge Simba) en Shahadi Wright Joseph (jonge Nala)

The Lion King JD McCrary Shahadi Wright Joseph
Disney

Seth Rogen (Pumbaa), Billy Eichner (Timon) en John Oliver (Zazu)

The Lion King, Seth Rogen, Billy Eichner John Oliver
Disney

Keegan-Michael Key (Kamari), Eric André (Azizi), Florence Kasumba (Shenzi)

The Lion King Keegan-Michael Key, Eric André, Florence Kasumba
Disney

Chiwetel Ejiofor (Scar)

The Lion King Chiwetel Ejiofor
Disney

Alfre Woodard (Sarabi)

The Lion King Alfre Woodard
Disney

Donald Glover (Simba)

The Lion King Donald Glover
Disney

Beyoncé (Nala)

The Lion King  Beyoncé
Disney

The Lion King komt op 17 juli in de Belgische zalen.

Gesponsorde artikelen