In nieuwe ‘The Lion King’-clip krijgen we eindelijk ook Timon en Pumbaa te zien én te horen

Het is bijna zover, op 17 juli zal de live-actionversie van de Disneyklassieker The Lion King eindelijk in de zalen te zien zijn. Om ons nog wat extra warm te maken voor de film, lost Disney nu beetje bij beetje beelden van de verschillende personages. Zo kregen we eerder al, onder andere, Mufasa, Simba en Nala te zien, maar nu krijgen we ook de eerste echte beelden van Timon en Pumbaa, die ingesproken worden door de twee comedyacteurs Billy Eichner en Seth Rogen.

Disney bracht een ware sterrencast samen voor de live-actionversie van The Lion King: Donald Glover (Simba), Beyoncé (Nala), John Oliver (Zazu), Chiwetel Ejiofor (Scar) en John Kani (Rafiki), en ook James Earl Jones keerde terug om, net zoals in het origineel, de stem van Mufasa in te spreken. Ook voor Timon en Pumbaa wist Disney twee sterren te strikken. Met Billy Eichner en Seth Rogen zullen de kompanen van Simba worden ingesproken door twee gevierde comedyacteurs.

Can You Feel The Love Tonight?

In de eerste teasers en ook de eerste, officiële trailer kregen we al bijna alle hoofdpersonages te zien, maar het was toch vooral afwachten hoe ze zouden klinken.

Er werd dan ook gigantisch uitgekeken naar Donald Glover en Beyoncé die samen als Simba en Nala Can You Feel The Love Tonight? zouden zingen. En Disney bediende ons op onze wenken. Want vorige maand kregen we in een nieuwe tv-spot niet alleen flarden te horen van het nummer, we kregen ook al de eerste (enorm schattige) beelden uit de scène te zien.

Timon en Pumbaa

Nu lost Disney nog een nieuwe clip waarin we misschien wel onze twee favoriete personages aan het werk kunnen zien én horen: Timon en Pumbaa. Wanneer Simba vlucht, komt hij met Timon en Pumbaa een olijk duo tegen dat hem de hakuna matata-levensstijl aanleert. En daar hoort natuurlijk het eten van kevers en rupsen bij. En zingen uiteraard!

We krijgen meteen ook een stukje te zien van de scène waarin Timon en Pumbaa de hyena’s moeten afleiden, al lijkt het erop dat we ons in de live-actionversie niet moeten verwachten aan een huladansje van Timon (zie video voor de originele scène). Spijtig!

Bekijk hieronder de nieuwe clip van The Lion King met Timon en Pumbaa!

Hakuna Matata

Vorige week lostte Disney ook een behind-the-scenes-filmpje, waarin we, onder andere, Donald Glover en Beyoncé in de opnamestudio te zien krijgen. Naast regisseur Jon Favreau laten ze ook verschillende acteurs aan het woord over de film. Maar het leukste stukje moet toch wel Billy Eichner en Seth Rogen zijn, die samen met Donald Glover als Timon en Pumbaa Hakuna Matata zingen.

The Lion King is vanaf 17 juli te zien in de bioscoop!

Gesponsorde artikelen