Left Right
scrollTop top

‘The Lord of the Rings’-cast verzamelt voor virtuele reünie


LOTR-reünie
© Josh Gad, Twitter

The Fellowship of the Ring is weer helemaal terug van weggeweest! 17 jaar na hun laatste film maakt de The Lord of the Rings-cast zijn optreden in Reunited Apart. Dat is een online webshow die iconische tv-en-filmproducties weer bij elkaar brengt tijdens het coronatijdperk.

Het zijn moeilijke tijden voor liefhebbers van films en series. Gelukkig is Josh Gad er nog om hen een hart onder de riem te steken. In zijn webshow Reunited Apart brengt de acteur/filmproducent iconische casts opnieuw bij elkaar voor een zoom-gesprek. Dit weekend is het de beurt aan de acteurs van The Lord of the Rings. Dat nieuws kondigde Gad op Twitter aan met een teaser.

Uit het videofragment leiden we af dat zowel Elijah Wood (Frodo Baggins), Orlando Bloom (Legolas) en Ian McKellen (Gandalf) zullen deelnemen aan het gesprek. Ook de andere hobbits uit de filmreeks maken hun opwachting. Onder andere Sean Astin (Samwise Gamgee), Dominic Monaghan (Meriadoc Brandybuck) en Billy Boyd (Peregrin Took) zijn van de partij.

The Lord of the Rings en Covid-19

Het is niet de eerste keer dat Josh Gad een gelijkaardige reünie organiseert. Eerder kwamen de casts van The Goonies, Back to the Future en Splash al bij elkaar voor Reunited Apart. De webshow verschijnt sinds vorige maand op YouTube en is bedoeld om geld in te zamelen voor goede doelen die zich inzetten voor de strijd tegen het coronavirus.

De reünie is meer dan welkom nu de productie van de nieuwe The Lord of The Rings-serie stil ligt door het coronavirus. Hoewel Nieuw-Zeeland, het land waar de opnames van de reeks plaatsvinden, groen licht gaf, zou het voorlopig nog niet mogelijk zijn om de producers en de cast te laten overvliegen. De reeks zou een prequel worden op het originele verhaal en speelt zich dus af voor de filmtrilogie.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443
Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown Icon
12:50

Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown

Duitsland heeft Berchtesgadener Land, een regio in Beieren, in lockdown geplaatst. In de regio werden er de afgelopen week 272,8 nieuwe besmettingen per 100.000...