‘The Machine’: trailer van nieuwe film met ‘Star Wars’-acteur Mark Hamill staat online

Sony Pictures komt met een nieuwe film: The Machine. Het verhaal gaat over Bert Kreischer die in zijn jeugd was betrokken bij de beroving van een trein in Rusland. Dit is ook de reden waarom zijn bijnaam The Machine is. Jaren later vertelt hij dat verhaal in zijn stand-up comedy en die video ging viraal. Hierop is de film die in mei in de bioscopen zal te zien zijn, gebaseerd.

De officiële trailer van The Machine is gedeeld door Sony Pictures. De hoofdrol is voor Bert Kreischer die zichzelf speelt. Bert zijn vader wordt gespeeld door Mark Hamill, ofwel Luke Skywalker van Star Wars.

Het verhaal

The Machine, met comedian Bert Kreischer in de hoofdrol als zichzelf, verwijst naar de persona die Bert aannam toen hij jaren geleden met onbetrouwbare types in Rusland omging.

Met een familiecrisis en de komst van zijn vervreemde vader gaat het van kwaad tot erger. Een Russische gangster arriveert om Kreischer mee terug te nemen naar zijn moederland om hem te laten boeten voor zijn misdaden van jaren geleden.

Bekijk hieronder de trailer:

De cast

De film draait dus vooral rond het persoon Bert Kreischer. Hij staat er om bekend dat hij zijn stand-ups naakt uitvoert. Ook kan je hem kennen van zijn verhaal waarom hij de bijnaam The Machine heeft gekregen. Dit komt doordat hij de Russische maffia hielp bij het beroven van een trein tijdens een studiereis naar Rusland.

Met de video hieronder, die meer dan 51 miljoen keer is bekeken, is hij bekend geworden. Het is een sketch uit zijn comedy show waarin hij het hele verhaal uit Rusland vertelt.

Verder bestaat de cast uit onder andere Mark Hamill die bekend is van zijn rollen in Star Wars en Kingsman. Jimmy Tatro is bekend van Fast & Furious Spy Racers. Ook zijn kanaal op Youtube, LifeAccordingToJimmy, is populair met meer dan 3 miljoen abonnees.

Mark Hamill.- Bron: Rich Fury/Getty Images

Verder spelen Stephanie Kurtzuba (The Wolf of Wall Street) en Mercedes De La Cruz (Sweet as Pie) ook mee in de film.

Meer
Lees meer...