‘The Mandalorian’ seizoen 2 dit jaar nog op Disney+

Facebook

Het tweede seizoen van de live-actionserie The Mandalorian komt in oktober nog op Disney+. Dat maakte Disney zojuist bekend. De serie is vooral bekend door Baby Yoda, maar heeft daarnaast ook een enorme fanbase. Op welke specifieke datum de serie precies uitkomt, is nog onduidelijk.

Wat velen vreesden, is niet gebeurd. Aanvankelijk dachten fans dat de release pas later zou plaatsvinden, maar doordat de productie van het tweede seizoen al begon in augustus 2019, is een release in 2020 niet onrealistisch.

Potentiële spin-offs

Nu Disney een eigen platform heeft, en er de komende jaren niet meteen een nieuwe Star Wars-film komt, hechten ze heel veel belang aan nieuwe series. Zo krijgen Cassian Andor en Obi-Wan Kanobi volgens de Nederlandse site WANT allebei een eigen serie, al loopt de productie voor die laatste enorme vertraging op. Daarnaast zou ook Darth Maul een eigen spin-off krijgen, maar dat is nog niet officieel bevestigd.

Nog meer Baby Yoda

Het bekendste aan de live-actionserie is zonder twijfel de ontzettend schattige Baby Yoda. Het personage werd al snel een grote hype op het internet, en is er sinds de release van seizoen één niet meer weg te slaan. De kans is dus groot dat Baby Yoda op zijn eentje verantwoordelijk zal zijn voor een nog grotere toename van abonnees op Disney+.

Gesponsorde artikelen