‘The Mandalorian’ seizoen 2 krijgt een eerste trailer

The Mandalorian Seizoen 2
The Mandalorian

Disney+ is sinds gisteren beschikbaar in ons land. En dé trekpleister van de streamingdienst, The Mandalorian, is daar ook op te vinden. Het eerste seizoen tenminste, want het tweede verschijnt pas eind volgende maand. En dat tweede seizoen heeft net z’n eerste trailer gekregen.

Goed nieuws voor wie al helemaal mee is met het eerste seizoen van The Mandalorian en nu in een zwart gat valt. Disney heeft namelijk een eerste trailer gelost voor het tweede seizoen van de reeks die zich afspeelt in het Star Wars-universum.

Terug naar z’n eigen soort

In de trailer krijgen we The Child (beter bekend als Baby Yoda) en The Mandalorian zelf te zien. Ze komen aan op een besneeuwde planeet, en vertrekken op een reis ter zee. Die reis heeft een uiteraard een doel: The Child terugbrengen naar “z’n eigen soort”.

Gastrollen

De trailer voor het tweede seizoen van The Mandalorian geeft nog heel wat andere informatie. Zo bevestigt Disney dat WWE-ster Sasha Banks in het seizoen te zien zal zijn. Daarover klinken al sinds februari geruchten. Banks is de enige gastrol die in de trailer bevestigd wordt.

Baby Yoda praat?

Daarnaast zorgt de trailer uiteraard ook voor heel wat nieuwe mysteries. Zo lijkt het (rond een minuut in de video) alsof Baby Yoda met het personage van Game of Thrones-acteur Pedro Pascal praat. Wat het wezentje zegt, is dan weer niet te verstaan.

Het tweede The Mandalorian-seizoen verschijnt op 30 oktober op Disney+. Wie nog geen abonnement heeft op de nieuwe streamingdienst van Disney, kan dat hier bestellen.

Gesponsorde artikelen