Colombiaanse Netflixreeks ‘The Marked Heart’ hernieuwd voor tweede seizoen

De Colombiaanse serie The Marked Heart, of Pálpito in het Spaans, staat amper tien dagen op Netflix of het groeide uit tot een wereldwijde hit. Het is dan misschien ook niet verwonderlijk dat een aankondiging van een tweede seizoen niet lang op zich liet wachten.

Netflix heeft alweer een hitreeks te pakken. Deze keer is dat de Colombiaanse serie The Marked Heart (Pálpito). Daarin spelen acteurs Ana Lucía Domínguez, Michel Brown en Sebastián Martinez de hoofdrollen. De serie staat momenteel in meer dan 68 landen op nummer één in de top 10 niet-Engelstalige tv-reeksen van Netflix. Nu deelde de streamingdienst het goede nieuws dat er al zeker een seizoen 2 komt. En maar goed ook want – spoiler alert! – het eerste seizoen eindigde met een grote cliffhanger.

Leonardo Padrón

Maar hier eindigt het fijne nieuws niet. Zo heeft de Venezolaanse schrijver Leonardo Padrón, de bedenker van The Marked Heart, nu ook een meerjarig contract getekend bij Netflix. Dat wil dus zeggen dat hij in de toekomst nog meer content voor de streamingdienst gaat bedenken en maken. Het gaat daarbij om een exclusieve driejarige deal voor zowel series als films.

“Ik ben verheugd en vereerd door de verantwoordelijkheid die Netflix mij heeft gegeven om verhalen te kunnen blijven vertellen die de aandacht van het publiek trekken”, zegt Padrón. “The Marked Heart bewijst eens te meer dat producties die in Latijns-Amerika worden gemaakt ook wereldwijde aantrekkingskracht hebben. Het zijn projecten die uniek, maar tegelijkertijd ook universeel zijn. Daarnaast bevatten ze ook een breed scala aan lokaal talent, zowel voor als achter de camera. Het zijn verhalen die de wereld op een fascinerende manier in beeld brengen”, zei hij nog.

The Marked Heart

De reeks volgt Simón (Michel Brown), een man die zint op wraak nadat zijn vrouw door orgaansmokkelaars is vermoord. Zo belandt hij in de gevaarlijke wereld van de orgaanhandel. Onderweg maakt hij kennis met Camila (Ana Lucía Domínguez), de vrouw van de rijke Zacarías (Sebastian Martínez). Wat Simón echter niet weet, is dat het Camila is die gered werd door het hart van zijn vrouw.

Wanneer het tweede seizoen van The Marked Heart op Netflix verschijnt, is nog niet bekend.

Bekijk de aankondiging van The Marked Heart seizoen 2 hieronder:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...