‘The Masked Singer’: Volledige line-up voor The Masked Singer in Concert bekend

Op 15 april komt The Masked Singer in Concert naar het Sportpaleis. Daar zullen fans van de show zowel oude als nieuwe acts te zien krijgen én kunnen ze extra tips verzamelen voor het nieuwe seizoen. Vandaag maakte VTM alvast de volledige line-up bekend.

De zoektocht naar een opvolger voor Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont) is ondertussen al even bezig. Morgen is het tijd voor de allerlaatste aflevering voor de Big Bang en daarna zien we de acht overgebleven kandidaten tegen elkaar strijden om de overwinning.

Die grote finale is pas voor binnen enkele weken, maar tussendoor is er ook The Masked Singer in Concert in het Sportpaleis. Daar zullen een paar figuren uit het huidige seizoen optreden en komen ook enkele oude bekenden terug.

In Concert

Op 15 april kunnen fans van The Masked Singer terecht in het Sportpaleis voor een groot feest. Op die dag komen heel wat (ex)-kandidaten uit het programma samen om er de performance van hun leven te geven. Van veel gasten weten we ondertussen al wie er onder het masker schuilt, maar ook kandidaten uit het lopende seizoen zullen aanwezig zijn. Op die manier kunnen fans extra tips verzamelen.

Eerder maakte VTM al de komst van Miss Poes, Koningin, Wolf (Kevin Janssens) en Ridder (Loredana) bekend. Maar daar zijn nu nog heel wat namen bijgekomen. Zo zullen ook Duiker (Giovanni Kemper) en Konijn (Conner Rousseau) opnieuw van de partij zijn.

Uit het huidige seizoen kunnen de fans dan weer afvallers Skiwi (Herman Verbruggen) en Vlinder (Anouk Matton) verwachten. Maar daarnaast zullen ze ook extra info kunnen verzamelen over Leeuw, Hippo, Foxy Lady, Tovenaar, Raaf, Minotaurus, Mummie en Champignon.

Tickets voor The Masked Singer in Concert zijn verkrijgbaar op de site.

Meer
Lees meer...