Left Right
scrollTop top

‘The Masked Singer’ verwelkomt opnieuw nieuwe deelnemer: maak kennis met Suikerspin


'The Masked Singer' verwelkomt opnieuw nieuwe deelnemer: maak kennis met Suikerspin
© VTM

Dat The Masked Singer op VTM vol verrassingen zit, mag duidelijk zijn. Nadat we deze week al kennis mochten maken met nieuwkomer Zeemeermin, maakt volgende week Suikerspin haar debuut.

Ondertussen zijn al twee maskers afgevallen tijdens The Masked Singer. De eerste afvaller was Monster en bleek niemand minder dan politicus Bart Tommelein te zijn. Afgelopen vrijdag moesten we dan weer afscheid nemen van Libelle. Dat bleek uiteindelijk Dina Tersago te zijn.

Toch zullen we ook volgende week nog steeds met acht deelnemers zijn. Vrijdag deed de gracieuze Zeemeermin haar intrede met het nummer A Million Dreams van P!nk. De speculaties over de geheime identiteit achter deze stem zijn ondertussen volop aan de gang.

Energiebom

Tijdens de derde show van 2 oktober vervoegt Suikerspin het gezelschap. Op de stem van deze energiebom is het nog even wachten, maar ondertussen deelde VTM wel al een korte video met een tipje van de sluier.

“Alles zoet? Zin in een stukje suikerspin? Of zijn jullie geen zoetekauwen? Laat me misschien nog even heel, ik moet nog een tijdje mee. Al die suiker is toch zalig? Mensen worden daar zo gelukkig van. Al moet ik tegenwoordig wel beter opletten voor mijn figuur. Ik zie het leven dan ook door een roze bril. Al is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik heb massa’s energie. Daardoor raak ik soms helemaal zot gedraaid. Maar dat kan me hier goed van pas komen. Ik ben een echte suikerbom en laat de boel ontploffen”, klinkt het bij Suikerspin.

Maar wie zit er écht verborgen achter het masker? Dat zie je vrijdag 2 oktober om 20.40 uur op VTM.

Maak kennis met Suikerspin


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658