‘The Maze Runner’-actrice Kaya Scodelario naar Facts in Gent

'The Maze Runner'-actrice Kaya Scodelario naar Facts in Gent
The Maze Runner

Facts heeft een nieuwe gast aan de lijst toegevoegd. Na Ian Somerhalder, Asa Butterfield en Rebecca Mader komt nu ook actrice Kaya Scodelario naar Facts. De actrice is vooral bekend van haar rol als Teresa in de The Maze Runner-films.

Facts heeft vandaag weer een naam toegevoegd aan de gastenlijst. In het weekend van 4 en 5 april 2020 zal je nu ook Kaya Scodelario kunnen ontmoeten. De Britse actrice vergezelt daarbij andere grote namen zoals Ian Somerhalder. Scodelario is zelf vooral bekend door The Maze Runner, maar speelde daarnaast ook nog in onder andere Pirates of the Caribbean en in de Netflix-serie Spinning Out.

The Maze Runner

Haar bekendste rol is zonder twijfel die van Teresa in de The Maze Runner-trilogie. De actrice speelde in alle drie de films aan de zijde van onder andere Dylan O’Brien en Thomas Brodie-Sangster. Daarnaast speelde Scodelario ook de rol van Carina Smyth in de vijfde Pirates of the Caribbeanfilm: Salazar’s Revenge.

Ook op Netflix is de actrice geen onbekende. Sinds januari is ze te zien in de serie Spinning Out. Daarin speelt Scodelario de rol van Kat Baker, een jonge schaatsster die te maken krijgt met een grote blessure. De Netflix Original krijgt geen vervolg meer, tot grote teleurstelling van de fans.

Kaya Scodelario is zowel op zaterdag als zondag beschikbaar voor foto’s en handtekeningen. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar via de site van Facts.

Gesponsorde artikelen