‘The Office’-cast in de problemen door fantasy football op de set

The Office Fantasy Football
The Office

Dat het er bij Dunder Mifflin niet altijd aan toe ging zoals in eender welk bedrijf, dat heeft The Office U.S. maar al te duidelijk gemaakt. Maar dat het er op de set ook vaak aan toe ging als in het fictieve bedrijf, dat leerden we pas toen The Office er al lang op zat. Zo blijkt nu dat de cast al graag eens fantasy football speelde, en daar waren de regisseurs niet al te blij mee.

De personages uit The Office U.S. zijn heel close, en dat komt ook door de band van de acteurs. Die haalden achter de schermen precies dezelfde stunts uit als hun personages op het scherm. Zo heeft John Krasinski (Jim Halpert) verschillende scènes gespeeld met een pruik, zonder dat de makers van de reeks daarvan wisten.

Fantasy football

Maar blijkbaar hield de cast zich ook gezamenlijk bezig. Zo vonden de regisseurs van The Office het vreselijk dat het football-seizoen opnieuw begon, omdat de acteurs hun fantasy football-team wel héél serieus namen. Dat vertelde Stephen Saux, een stand-in, tijdens een interview met Yahoo!.

“Zoveel keren tijdens het football-seizoen moesten de regisseurs de castleden vragen om hun schermen te sluiten”, begint hij. Ze vonden het helemaal niet fijn dat de prioriteiten van de acteurs duidelijk niet bij de show lagen. “Ze zeiden dingen als: ‘We proberen hier wel een televisieserie te maken!'”

Jennifer Garner

Dat The Office vandaag zelfs nog meer fans heeft dan toen de reeks uitgezonden werd, blijkt uit de reactie van onder andere actrice Jennifer Garner. Zij heeft in quarantaine samen met haar kinderen de serie bekeken en barstte in tranen uit toen die erop zat.

Gesponsorde artikelen