‘The Out-Laws’ met Pierce Brosnan en Ellen Barkin staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe komische film The Out-Laws. De film kan rekenen op een absolute topcast met klinkende namen als Pierce Brosnan, Ellen Barkin, Adam Devine en Nina Dobrev. 

De laatste jaren probeert Netflix steeds meer in te zetten op grote filmprojecten. Zo pompte het veel geld in actiefilms als Extraction en Red Notice. Maar nu heeft Netflix ook een grootschalige komedie uitgebracht. Het gaat om The Out-Laws, waarvoor Netflix enkele grote namen wist te strikken.

The Out-Laws

In de officiële trailer voor The Out-Laws kregen we te zien hoe bankmanager Owen (Adam Devine) voor het eerst kennismaakt met de ouders (Pierce Brosnan en Ellen Barkin) van zijn toekomstige echtgenote Parker (Nina Dobrev). Hij leidt hen rond in zijn bank en toont alle speciale snufjes die de kluis beschermen. Maar niet veel later wordt er plots ingebroken in de bank door de befaamde Ghost Bandits. Aangezien de bende kennis had van de verschillende alarmsystemen, legt Owen al snel de link met de ouders van Parker. En inderdaad: zijn in-laws zijn de bekende Out-Laws.

In een poging om het koppel voor zich te winnen, besluit Owen om hen te helpen om 5 miljoen dollar (4,67 miljoen euro) te stelen. Al is Owen niet meteen de meest getalenteerde bankovervaller. In de trailer kregen we al enkele hilarische taferelen te zien én een James Bond-mopje van Pierce Brosnan.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor The Out-Laws:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...