‘The Parent Trap’-cast verzamelt tijdens reünie voor het goede doel

The Parent Trap Reünie
Disney

The Parent Trap viert dit jaar z’n 22ste verjaardag. En om die te vieren, verzamelde de cast (online, uiteraard) voor de eerste reünie sinds de release van de film. Lindsay Lohan, Dennis Quaid, Elaine Hendrix en andere hoofdrolspelers hadden het onder andere over hoe het was om The Parent Trap op te nemen.

In 1998 maakte actrice Lindsay Lohan haar debuut in de filmwereld. Ze was amper 11 jaar oud toen ze in The Parent Trap meespeelde, en ze vertolkte dan nog twee rollen, die van de tweelingzusjes Annie James en Hallie Parker. De zusjes werden bij hun geboorte uit elkaar gehaald, omdat hun ouders zouden scheiden.

Reünie

De eerste rol van Lindsay Lohan was dus meteen al een indrukwekkende. Dat vond ook haar collega-acteur Dennis Quaid, die in The Parent Trap papa Nick Parker speelt. “Ze was één van de meest getalenteerde mensen die ik ooit had ontmoet”, vertelde die tijdens de The Parent Trap-reünie.

Die reünie komt er 22 jaar nadat de film bij Disney is verschenen. Om die verjaardag te vieren, verzamelde het grootste deel van de hoofdpersonages van de film online, om het te hebben over The Parent Trap.

Cast en crew

Linsday Lohan (Annie James én Hallie Parker) tekende present voor de reünie, net als Dennis Quaid (Nick Parker), Elaine Hendrix (Meredith Blake), Lisa Ann Walter (Chessy) en Simon Kunz (Martin). Natasha Richardson (Elizabeth James) overleed in 2009 na een ski-ongeluk.

Ook regisseur Nancy Meyers was aanwezig, naast Charles Shyer, één van de producers van The Parent Trap. Alles werd in goede banen geleid door journaliste Katie Couric.

Favoriete scènes

De acteurs hebben het onder andere over hun avonturen op de set van The Parent Trap. Maar het leukste stukje van de reünie was veruit dat waarin ze vertellen wat hun favoriete scènes waren. Nick Quaid kwam onmiddellijk met de scène waarin z’n personage in het zwembad van een hotel valt.

Die scène heeft hij verschillende keren moeten opnemen, en dat vond ie niet zo fijn. Elaine Hendrix lacht daar een beetje mee, en vertelt dat het veel kouder was toen ze de scène op het meer moest opnemen. “Die gillen waren epic“, reageerde Lindsay Lohan daarop.

Gesponsorde artikelen