Left Right
scrollTop top

‘The Politician’ seizoen 2 krijgt releasedatum, plot en cast!


The Politician Seizoen 2 Netflix Ryan Murphy
© Netflix

The Politician krijgt heel binnenkort een tweede seizoen! Dat speelt zich af na de tijdssprong die in de finale van het eerste seizoen te zien hebben gekregen. In seizoen 2 gaat Payton Hobart zich moeien met de senaatsverkiezing van New York. Hoe? Dat zullen we op 19 juni weten!

Goed nieuws voor fans van The Politician! De semi-musicalserie over de extreem ambitieuze Payton Hobart krijgt namelijk een tweede seizoen, en dat verschijnt al heel binnenkort!

Geheimen, leugens en relaties

Vanaf volgende maand zullen fans weer kunnen genieten van de avonturen van Payton Hobart (Ben Platt). Op 19 juni verschijnen namelijk zeven nieuwe afleveringen van The Politician op Netflix. Die afleveringen spelen zich af na de tijdssprong die we te zien kregen in de finale van het eerste seizoen van de reeks.

Het doel van Hobart in het tweede seizoen van The Politician is om Dede Standish (Judith Light) uit haar zitje in de senaat van New York te krijgen. Standish en haar vaste Chief of Steff Hadassah Gold (Bette Midler) waren druk bezig een nieuwe campagne te plannen, maar Hobart is van plan om wat extra uitdagingen te voorzien.

Daarnaast moet hij beslissen wat voor politicus hij uiteindelijk wil zijn om te slagen in z’n bedoelingen, “ook al betekent dat geheimen onthullen, liegen en een relatie met drie personen”.

Ryan Murphy en z’n cast

Onder de deskundige leiding van Ryan Murphy (bekend van onder andere Glee, American Horror Story en Hollywood), krijgen we opnieuw Gwyneth Paltrow te zien als Paytons moeder Georgina. Ook Infinity (Zoey Deutch), Astrid (Lucy Boynton) en Alice (Julia Schlaepfer) keren terug.

Daarnaast kunnen natuurlijk ook Paytons vrienden en campagne-adviseurs McAfee (Laura Dreyfuss) en James (Theo Germaine) niet ontbreken. Hoe het leven van Payton er in New York City uitziet, komen we op 19 juni te weten!

Zoek je nog een andere serie om die maand leegte op te vullen? Check dan zeker de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539