‘The Recruit’ krijgt een tweede seizoen

Goed nieuws voor fans van de Netflixreeks The Recruit. De reeks met Noah Centineo in de hoofdrol krijgt namelijk een tweede seizoen. Dat heeft Netflix zonet bevestigd. Het eerste seizoen van The Recruit verscheen in december 2022 en werd meteen een succes.

The Recruit krijgt een vervolg. Het verhaal van Owen Hendricks is nog niet uitverteld want Netflix heeft bevestigd dat er een tweede seizoen zal komen van de serie over de jonge CIA-advocaat.

The Recruit

In The Recruit volgen we Owen Hendricks (Noah Centineo) die net bij de CIA is beginnen werken als advocaat. Hij doet er alles aan om op een goed blaadje te staan bij zijn baas Walter Nyland (Vondie Curtis-Hall), maar zijn collega’s proberen hem daarbij tegen te werken. Daardoor krijgt Owen al snel de taakjes die niemand wil doen. Owen moet moet daarbij door de post van de CIA gaan. Hij krijgt dozen vol met brieven van mensen die dreigen dat ze grote CIA-geheimen gaan lekken. Het overgrote deel van die brieven komen van complotdenkers die geen echt gevaar vormen. Maar één blijkt wel degelijk geheimen te kennen. Het is dan aan Owen om de gevangene, Max Meladze (Laura Haddock), tegen te houden, maar dat brengt hem ook zelf in de problemen.

Het eerste seizoen eindigde op een cliffhanger, waardoor je zou verwachten dat er een tweede seizoen zou volgen. Maar tegenwoordig is dat nooit echt zeker bij Netflix. Zo werden de afgelopen maanden al verschillende series met een open einde gecanceld door Netflix. The Recruit zal daar dus niet bijhoren. Het is nog niet geweten wanneer het tweede seizoen van de reeks zal verschijnen.

Bekijk hier nog eens de trailer van het eerste seizoen van The Recruit:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...