Left Right
scrollTop top

The Rolling Stones brengen eigen chocolade op de markt


The Rolling Stones Chocolade
© The Rolling Stones in 2019 – Isopix

The Rolling Stones zetten serieus in op merchandising. Vorig jaar nog openden de Britten hun eigen winkel in hartje Londen. En nu gaan de rockers nog een stapje verder: ze brengen hun eigen chocolade op de markt.

Goed nieuws voor fans van The Rolling Stones die al eens graag een stuk chocolade eten. Want de Britse rockers zouden binnenkort hun eigen chocolademerk op de markt brengen!

Twee chocoladerepen

Volgens de Britse tabloid The Daily Star komen Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ron Wood met twee soorten chocoladerepen. Die zouden 5,95 pond (6,71 euro) kosten. De eerste is een reep melkchocolade. Die zou de naam ‘Brown Sugar’ krijgen.

Daarnaast komt er volgens de tabloid ook een reep zwarte Rolling Stones-chocolade op de markt. Die krijgt de naam ‘Cherry Red’. Die naam is geïnspireerd op het nummer You Can’t Always Get What You Want. Daarin zit namelijk het zinnetje: “my favourite flavour, cherry red“.

Webshop

Nog volgens The Daily Star zal de chocolade vanaf 25 januari te koop zijn via de officiële webshop van The Rolling Stones. Daarop zijn nu al allerlei kledingstukken, accessoires en muziek van de Stones te koop.

Rolling Stones-serie

Nog goed nieuws voor Rolling Stones-fans kwam zo’n maand geleden al uit televisieland. Left Bank Pictures werkt namelijk aan een serie over de begin- en gloriejaren van The Rolling Stones. Da’s de productiemaatschappij achter The Crown.

De rockers hebben het productiehuis toestemming gegeven om hun muziek te gebruiken voor de reeks. Die zal al zeker twee seizoenen tellen. Wanneer de serie zal verschijnen is momenteel niet duidelijk. Maar Left Bank Pictures ontwikkelt de Stones-serie voor FX (het vroegere FOX). Dat maakt deel uit van Disney. De kans bestaat dus dat de reeks binnenkort op Disney+/Star zal verschijnen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  114.650.552
 • Aantal
  doden
  2.546.588
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  774.344
 • Aantal
  doden
  22.141