‘The Simpsons’ wisten 5 jaar geleden al hoe Lady Gaga’s Super Bowl-show er zou uitzien

‘The Simpsons’ wisten 5 jaar geleden al hoe Lady Gaga’s Super Bowl-show er zou uitzien

Haalde Lady Gaga inspiratie voor haar Super Bowl-show bij ‘The Simpsons’ of hebben ze opnieuw een bijzonder goede voorspelling van de toekomst gedaan? Na Lady Gaga haar optreden tijdens de Super Bowl werden sociale media overspoeld met foto’s van Gaga tijdens haar show en een scène uit ‘The Simpsons’.

In 2012 had Lady Gaga een gastrol in The Simpsons. In de aflevering Lisa goes Gaga moet Lady Gaga Lisa helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Haar personage geeft een concert in Springfield waar ze in een speciale outfit over het publiek vliegt. Het duurde niet lang voor dat Lady Gaga’s trouwe fans de gelijkenissen zagen met de aflevering van The Simpsons. Het werd dan ook veel besproken op sociale media.

Lady Gaga’s Super Bowl show was niet de eerste juiste voorspelling van makers van The Simpsons. Zestien jaar geleden voorspelden ze ook al dat Donald Trump president van de VS zou worden. De serie loopt ondertussen al 25 jaar en dat er gelijkenissen zijn met de werkelijkheid is onvermijdelijk. Het blijft natuurlijk een beetje creepy dat de makers van The Simpsons al een aantal juiste voorspellingen over de toekomst hebben gedaan.

Gesponsorde artikelen