‘The Sinner’ krijgt vierde seizoen

The Sinner
The Sinner

De populaire reeks The Sinner krijgt een vierde seizoen. De reeks wordt gemaakt door USA, een dochteronderneming van Universal, en verschijnt later op Netflix. Het derde seizoen verscheen in het begin van 2020, maar staat voorlopig nog niet op Netflix. Wanneer het vierde seizoen zal verschijnen, is nog niet geweten.

The Sinner krijgt een vierde seizoen! De populaire reeks, die bij ons eerst te zien was op Telenet Play en later op Netflix, zal dus opnieuw in een mysterieuze zaak duiken, op zoek naar de motieven achter een moord.

The Sinner

In The Sinner staat elk seizoen relatief los van elkaar. In het vierde seizoen zullen we dus opnieuw kennis maken met heel wat nieuwe personages. De enige gemeenschappelijke factor doorheen de seizoenen is detective Harry Ambrose, gespeeld door Bill Pullman. Hij krijgt telkens een zaak voorgeschoteld, waarvan de dader al bekend is, maar het voor iedereen een raadsel is waarom die persoon overging tot moord.

In het eerste seizoen werd die moord gepleegd door Cora Tannetti, gespeeld door Jessica Biel. Zij stak uit het niets een man neer op een overvol strand. Het tweede seizoen van The Sinner focuste dan weer op de 13-jarige Julian Walker, die een koppel vergiftigde. Het derde seizoen dat eerder dit jaar uitkwam, ging over een dodelijk auto-ongeluk in New York, waarbij er duidelijk veel meer aan de hand was dan een simpel ongeluk. In het vierde seizoen zal er dus waarschijnlijk ingezoomd worden op een nieuwe mysterieuze zaak.

Whydunit

The Sinner is een reeks die je kan omschrijven als een whydunit. Waar het in de meeste misdaadreeksen gaat om een moord waarbij er gezocht moet worden naar een dader (een whodunit), is de dader bij een whydunit al meteen bekend. In de reeks ga je dan samen met de personages op zoek naar de motieven achter de moord.

Deze opbouw zorgt voor een andere ervaring van spanning, want je hoeft niet te zoeken naar de dader. Maar meestal gaat het hierbij om iemand waarvan je niet meteen zou verwachten dat hij/zij in staat zou zijn om een moord te plegen. Doorheen het seizoen kom je dan te weten wat de aanleiding was.

De eerste twee seizoenen van The Sinner zijn in ons land te bekijken op Netflix. Hier vind je onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen