‘The Sky is the Limit All Stars’ deelt eerste beelden en krijgt startdatum

Het programma The Sky is the Limit deed Vlaanderen kennismaken met heel wat opvallende figuren. De bekendste en populairste daarvan komen dit jaar terug voor een speciaal All Stars-seizoen. Hen kan je vanaf 20 oktober aan het werk zien op Play4 en nu is er al een eerste teaser.

In 2014 trok reportagemaker Peter Boeckx voor het eerst naar een aantal rijke Vlamingen om te kijken hoe zij leven. In de afgelopen zes seizoenen van The Sky Is The Limit passeerden zo al tientallen gegoede Vlamingen de revue. Daarbij zijn er enkelen die bij de kijkers voor altijd in het geheugen gegrift zullen staan. En die fan favorites keren nu terug in een bijzonder All Stars-seizoen.

All Stars

Peter Boeckx zal voor The Sky Is The Limit All Stars zes oude bekenden opnieuw opzoeken. Het gaat daarbij om industrieel Willy Naessens en zijn vrouw Marie-Jeanne (seizoenen 1 tot 3), kunsthandelaar Harry Schurmans en zijn echtgenote Olga (seizoenen 1 en 2), oprichter en eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo Michel Van den Brande (seizoenen 2 tot 4), eigenares van het vleesverwerkingsbedrijf De Nil en zoon Marie-Anne De Nil (seizoen 3) en de eigenaar van Containers Maes Yves Maes (seizoen 6).

Vanaf vrijdag 20 oktober kan je hen opnieuw wekelijks volgen in The Sky Is The Limit All Stars op Play4. In de eerste beelden van dat programma zien we alvast hoe er in hun leven nog niet zoveel is veranderd.

Bekijk hier de trailer van The Sky Is The Limit All Stars:

The Sky Is The Limit All Stars is vanaf vrijdag 20 oktober wekelijks te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...