The sky is the limit! K3 klimt letterlijk naar de top van Antwerpse kathedraal voor concert

The sky is the limit! K3 klimt letterlijk naar de top van Antwerpse kathedraal voor concert

Hanne, Marthe en Klaasje van K3 zijn rijzende sterren en bij het concert dat ze vanavond in Antwerpen geven, kunnen we dat wel heel letterlijk nemen. Ze beklimmen dan de 600 treden naar de top van de Antwerpse kathedraal om er op 123 meter hoogte een concert te geven dat in de hele binnenstad te horen zal zijn. Je hoeft trouwens niets te missen van het optreden, want je kan het volledig meebeleven op groot scherm op de Antwerpse Grote Markt. 

“We hebben nog nooit een beiaardconcert meegemaakt. Als we in de buurt van de kathedraal passeerden, hoorden we na het slaan van de klok wel eens muziek weerklinken. Maar daar stonden we eerlijk gezegd nooit echt bij stil. Nu is dat natuurlijk helemaal anders”, vertellen de drie meisjes.

“Het concert duurt ongeveer een uur. We zingen onder meer hits als Teleromeo, Mama Sé en Oya Lélé. En natuurlijk mag 10.000 Luchtballonen niet ontbreken”, verklappen ze alvast. Smeer je stembanden dus maar.

Groot scherm

Echte fans kennen de cd ongetwijfeld al vanbuiten, maar heel wat mensen zullen ook minder bekende K3-nummers leren kennen. “Wat we zelf heel tof vinden, is dat we ook Mami Bisou mogen brengen, een leuk maar minder bekend nummer dat op onze cd staat.”

“Wat heerlijk om te mogen doen”, zeggen ze stralend. Heb jij er net zoveel zin in als zij? Goed nieuws dan, want je kan het optreden volledig volgen op een groot scherm op de Grote Markt in Antwerpen. Geen nood voor wie daar niet geraakt, want het concert zal te horen zijn in de volledige Antwerpse binnenstad.

Luister zeker eens naar Mami Bisou, dan kan je straks meezingen!

Gesponsorde artikelen