‘The Ultimatum: Queer Love’: Netflix deelt nieuwe clip vlak voor release

Netflix lanceert morgen – woensdag 24 mei – een nieuwe realitydatingprogramma. The Ultimatum: Queer Love vertrekt van hetzelfde concept als The Ultimatum, maar aan deze versie nemen enkel queerkoppels deel. Een dag voor de release deelde de streamingdienst alvast een fragment met de nodige drama.

In The Ultimatum: Queer Love staan vijf koppels voor een belangrijke keuze in hun relatie. Een van de twee is klaar om te trouwen, maar de ander twijfelt. Daarom stelt de persoon die wil trouwen een ultimatum: of er komt een ring of het is gedaan. Om uit te zoeken of ze wel echt klaar zijn om te trouwen, gaan ze een paar weken partnerruilen. Daardoor kunnen ze voor eens en voor altijd te weten komen of het gras nu al dan niet groener is aan de overkant.

The Ultimatum: Queer Love

Het concept van het programma is dus exact hetzelfde als bij The Ultimatum, maar de deelnemers zijn allemaal vrouw of non-binair. Daardoor zijn er dus meer combinaties mogelijk. En dat zorgt ook voor een nieuwe laag drama.

In een fragment dat Netflix zojuist deelde, zien we alvast een opvallend discussiepunt. Bij het proefhuwelijk van Tiff en Sam duikt er namelijk al snel een probleem op. Sam blijkt helemaal geen fan te zijn van Shylo, de hond van Tiff, terwijl die “te nemen of te laten is”.

Release

The Ultimatum: Queer Love wordt niet gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey, die wel de heteroseksuele versie van het programma presenteren. Het presentatieduo wordt de laatste tijd fel bekritiseerd door fans van Love is Blind, die vinden dat ze niet het geschikte duo zijn om de show te presenteren. The Ultimatum: Queer Love wordt gepresenteerd door JoAnna Garcia Swisher, die je kan kennen uit Once Upon A Time en Gossip Girl.

Op woensdag 24 mei zijn de eerste vier afleveringen van The Ultimatum: Queer Love te streamen op Netflix. Een week later, op woensdag 31 mei, volgen de volgende vier afleveringen en nog een week later, op woensdag 7 juni, kan je kijken naar de twee slotafleveringen.

Bekijk hier het fragment uit The Ultimatum: Queer Love:

The Ultimatum: Queer Love is vanaf woensdag 24 mei te vinden op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netlix.

Meer
Lees meer...