Left Right
scrollTop top

‘The Umbrella Academy’ lost eerste scène seizoen 2 op YouTube


The Umbrella Academy
© Netflix

Morgen, op 31 juli 2020, verschijnt het tweede seizoen van The Umbrella Academy op Netflix. Maar voor wie echt niet meer kan wachten, heeft Netflix nu al een voorsmaakje. Je kan de eerste scène van het tweede seizoen namelijk al bekijken op YouTube.

The Umbrella Academy is bijna terug met het tweede seizoen. Vanaf morgen kan je op Netflix kijken naar het vervolg van de spannende reeks, maar vandaag krijgen we alvast de eerste scène te zien.

The Umbrella Academy

We kregen voor dat tweede seizoen van The Umbrella Academy al wel een trailer waaruit we al een beetje konden afleiden wat we kunnen verwachten. Op het einde van het eerste seizoen reisde The Academy terug in de tijd om de wereld te kunnen redden van de apocalyps. Maar dat plannetje is niet helemaal gelukt. Want in plaats van jaren om de wereld te redden, hebben ze tien dagen. De groep is dus niet alleen zelf teruggereisd in de tijd, ze hebben de apocalyps met zich meegenomen.

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy speelt zich af in het jaar 1963. Five krijgt te horen dat de wereld zal vergaan op 25 november 1963. Voor de geschiedeniskenners, dat is precies drie dagen na de moord op president John F. Kennedy, een gebeurtenis die ook een rol zal spelen in het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy. Verder belooft de trailer weer een goeie portie actie, aangevuld met de humor die we van de reeks gewoon zijn.

Eerste scène

Om ons nog meer voor te bereiden op het nieuwe seizoen heeft Netflix nu ook de eerste scène, bestaande uit zo’n 3 minuten gelost. Daarin zien we hoe Five beland is in oorlogsgebied op 25 november 1983, de dag waarop volgens de trailer de wereld zal vergaan. De rest van The Academy moet alles uit de kast halen om de vechtende partijen uit elkaar te halen. Maar hun hulp komt te laat en ze zijn getuige van een gigantische bom, die waarschijnlijk het einde van de wereld betekent.

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy zal net zoals het eerste seizoen bestaan uit tien afleveringen. Deze zullen vanaf 31 juli beschikbaar zijn op Netflix.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810