‘The Umbrella Academy’ lost posters voor seizoen 2

The Umbrella Academy
Netflix

Nadat The Umbrella Academy gisteren een teaser postte op Twitter zijn daar nu de eerste beelden van het nieuwe seizoen. Het gaat om zeven posters van – jawel – de zeven Hargreeves. We kregen dus geen trailer zoals gehoopt, maar wel een eerste blik op het tweede seizoen.

Op vrijdag 31 juli verschijnt het tweede seizoen van The Umbrella Academy op Netflix. Om dat seizoen gepast aan te kondigen, is de streamingdienst nu begonnen met de promo. En die bestaat in de eerste plaats uit zeven mysterieuze posters.

Zeven posters

We hebben dus zeven posters gekregen, van je kan het al raden, de zeven Hargreeves. Ze schuilen allemaal onder een grote zwarte paraplu voor een ietwat hypnotiserende achtergrond.

De zeven posters werden in een ietwat vreemde volgorde gepost. In plaats van te starten bij Number One en zo tot Number Seven te gaan, werd de volgende volgorde gebruikt: Number Six, Number Four, Number Three, Number One, Number Two, Number Seven en Number Five als laatste. Die volgorde was ook voor Justin Min (Number Six in de reeks) een raadsel. En op dat raadsel kon het Twitter-profiel van The Umbrella Academy ook niet antwoorden. Is dat omdat het toevallig is? Of zit hier meer achter?

Sommige fans hebben al heuse theorieën:

Hier zijn de zeven posters (in de volgorde waarin ze gepost werden):

Ben/Number Six (Justin Min)

Klaus/Number Four (Robert Sheehan)

Allison/Number Three (Emmy Raver-Lampman)

Luther/Number One (Tom Hopper)

Diego/Number Two (David Castañeda)

Vanya/Number Seven (Ellen Page)

Number Five (Aidan Gallagher)

Seizoen 2

Het tweede seizoen zal waarschijnlijk inpikken waar het eerste eindigde. Toen keerden de zeven Hargreeves terug in de tijd om de apocalyps, die Number Five al meemaakte, te kunnen voorkomen. In het tweede seizoen zullen we dus waarschijnlijk te weten komen of ze daar ook echt in zullen slagen.

Hoewel we dus nog geen trailer hebben, zijn de titels van de tien nieuwe afleveringen wel al bekend. Veel over de inhoud weten we daardoor nog niet, maar we kunnen alvast beginnen met gokjes te wagen.

  1. ‘Right Back Where We Started’
  2. ‘The Frankel Footage’
  3. ‘The Swedish Job’
  4. ‘The Majestic 12’
  5. ‘Valhalla’
  6. ‘A Light Supper’
  7. ‘OGA for OGA’
  8. ‘The Seven Stages’
  9. ‘743’
  10. ‘The End of Something’

Bekijk hier onze top 50 met de beste afleveringen op Netflix.

Gesponsorde artikelen