‘The Umbrella Academy’ seizoen 2 krijgt morgen trailer

The Umbrella Academy
Netflix

Goed nieuws voor fans van The Umbrella Academy op Netflix. Het tweede seizoen van de reeks krijgt morgen namelijk een trailer. Dan zullen we dus te weten komen wat we van het tweede seizoen mogen verwachten.

Een tijdje terug kwamen we al te weten dat The Umbrella Academy terugkeert op vrijdag 31 juli. Vanaf die dag zal je dus op Netflix kunnen kijken naar het tweede seizoen. En heel binnenkort zullen we ook meer te weten komen over de inhoud van dat tweede seizoen.

The Umbrella Academy seizoen 2

The Umbrella Academy is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van My Chemical Romance-frontman Gerard Way en Gabriel Bá. Het eerste seizoen van de reeks verscheen in februari 2019 en werd meteen een groot succes voor Netflix. Daardoor kon een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven.

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy zal net zoals het eerste seizoen bestaan uit tien afleveringen, waarvan de titels al bekend zijn. Op het einde van het eerste seizoen waren we getuige van de apocalyps, waarbij The Academy terugreisde in de tijd om te proberen om deze tegen te gaan. In het tweede seizoen zullen we dus waarschijnlijk te weten komen of dat hen ook echt lukt.

Trailer

Voorlopig is het dus nog gokken naar de inhoud van het tweede seizoen, maar vanaf morgen komt daar verandering in. Dan krijgen we eindelijk de trailer te zien voor het tweede seizoen van The Umbrella Academy.

Om de trailer te teasen, deelde The Umbrella Academy al een korte video op Twitter. Bij de video kregen we de boodschap: “Heb je de Hargreeves gezien?”. En die zullen we morgen dus te zien krijgen, want dan dropt Netflix de officiële trailer voor het tweede seizoen van The Umbrella Academy.

Acteurs in lockdown

De acteurs uit de reeks zitten net zoals ons nog steeds in lockdown. Daarom moesten ze de aankondiging van de startdatum van het tweede seizoen ook vanuit hun eigen huis doen. Maar dat zorgde er niet voor dat het een saaie aankondiging werd, integendeel.

In de aankondiging zien we de zeven Hargreeves dansen op het nummer I Think We’re Alone Now van Tiffany. En dat deed de ene al meer in z’n rol dan de andere. Wij kijken er alvast naar uit om de bende weer aan het werk te zien in The Umbrella Academy seizoen 2.

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy verschijnt op 31 juli op Netflix.

Gesponsorde artikelen