Left Right
scrollTop top

‘The Umbrella Academy’ seizoen 2 krijgt releasedatum


The Umbrella Academy
© Netflix

De populaire Netflixreeks The Umbrella Academy komt binnenkort terug met een tweede seizoen. Het eerste seizoen van de atypische superheldenreeks met onder andere Ellen Page en Tom Hopper (Dickon uit Game of Thrones) werd een groot succes waardoor fans al een tijdje uitkeken naar het vervolg.

The Umbrella Academy is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van My Chemical Romance-frontman Gerard Way en Gabriel Bá. Het eerste seizoen van de reeks verscheen in februari 2019 op Netflix en na meer dan een jaar wachten, komt het tweede seizoen er nu eindelijk aan.

The Umbrella Academy seizoen 2

Dat er een tweede seizoen van The Umbrella Academy komt, was al een tijdje bekend. Al in februari 2019, nog geen twee maanden na het verschijnen van het eerste seizoen van de reeks, werd het tweede seizoen bevestigd door Netflix.

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy zal net zoals het eerste seizoen bestaan uit tien afleveringen, waarvan de titels al bekend zijn. Op het einde van het eerste seizoen waren we getuige van de apocalyps, waarbij The Academy terugreisde in de tijd om te proberen om deze tegen te gaan. In het tweede seizoen zullen we dus waarschijnlijk te weten komen of dat hen ook echt lukt.

Coronaproof aankondiging

En nu is er dus een lanceringsdatum voor het tweede seizoen van The Umbrella Academy. De cast heeft voor die aankondiging een geweldige video gemaakt. Net zoals wij allemaal, zitten de castleden van The Umbrella Academy nu thuis in zelfquarantaine. Ze konden dus onmogelijk samen komen om een filmpje op te nemen om het tweede seizoen aan te kondigen. Maar daar pasten ze vakkundig een mouw aan.

Op de tonen van het – zeer toepasselijke – nummer I Think We’re Alone Now van Tiffany zien we de zeven leden van The Umbrella Academy een dansje placeren in hun eigen living, slaapkamer of een vreemde discokamer met een piano. En op het einde zien we Ben (Justin H. Min) met het verlossende antwoord. The Umbrella Academy seizoen 2 verschijnt op 31 juli op Netflix.

Bekijk hier de aankondigingsvideo voor het tweede seizoen van The Umbrella Academy:

https://www.youtube.com/watch?v=jsigH18Brs0

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539