Left Right
scrollTop top

‘The Umbrella Academy’ seizoen 2 krijgt officiële trailer!


The Umbrella Academy seizoen 2
© Netflix

De populaire reeks The Umbrella Academy komt binnenkort terug naar Netflix. We kenden al de releasedatum en hadden we ook al enkele promofoto’s gekregen, maar naar de inhoud van het tweede seizoen hadden we nog het raden. Tot nu, want in de trailer wordt duidelijk waar het tweede seizoen over zal gaan.

Op vrijdag 31 juli verschijnt het tweede seizoen van The Umbrella Academy op Netflix. Daarom heeft de streamingdienst nu de officiële trailer gelost voor dat tweede seizoen.

The Umbrella Academy seizoen 2

Op het einde van het eerste seizoen reisde The Academy terug in de tijd om de wereld te kunnen redden van de apocalyps. In de trailer wordt alvast duidelijk dat hun plan niet helemaal gelukt is. Want in plaats van jaren om de wereld te redden, hebben ze 10 dagen. De groep is dus niet alleen zelf teruggereisd in de tijd, ze hebben de apocalyps met zich meegenomen.

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy speelt zich af in het jaar 1963. Five krijgt te horen dat de wereld zal vergaan op 25 november 1963. Voor de geschiedeniskenners, dat is precies drie dagen na de moord op president John F. Kennedy, een gebeurtenis die ook een rol zal spelen in het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy. Verder belooft de trailer weer een goeie portie actie, aangevuld met de humor die we van de reeks gewoon zijn.

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy zal net zoals het eerste seizoen bestaan uit tien afleveringen. Deze zullen vanaf 31 juli beschikbaar zijn op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van The Umbrella Academy:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755