‘The Umbrella Academy’: seizoen twee eindelijk bevestigd

‘The Umbrella Academy’: seizoen twee eindelijk bevestigd

Het is eindelijk zeker: ‘The Umbrella Academy’, de superheldenreeks van Netflix die Marvel moet doen vergeten, krijgt een tweede seizoen. Weinig verrassend: er ontstond veel hype rond de serie, maar of we de acteurs die we zo graag zagen, opnieuw zullen zien in seizoen twee, is een groot vraagteken.

The Umbrella Academy is zowat de revelatie van 2019. De serie, gebaseerd op de boeken van Gerard Way en Gabriel Bá, werd één van de snelst piekende Originals van Netflix begin dit jaar. Screenrant kon uiteindelijk bevestigen wat we allemaal al wisten na dàt einde in het eerste seizoen: er komt een opvolger.

Nog niet gekeken? Lees hier onze uitgebreide review voor The Umbrella Academy.

Opnames seizoen twee

Nog volgens Screenrant staan er ook al productiedata vast. The Umbrella Academy-opnames gaan van start in mei 2019 en gaan door tot september 2019. Dat wil helaas zeggen dat we niet voor maart 2020 moeten rekenen op een release van The Umbrella Academy seizoen twee. Vervelender nog: wie al een favoriet personage uit The Umbrella Academy had, kan eraan zijn voor de moeite, want we weten niet welke castleden zullen terugkeren. De reden daarvoor is eenvoudig.

Kijk hier nog eens naar de trailer van het eerste seizoen van The Umbrella Academy!

Kijk hier nog eens naar de trailer van het eerste seizoen van The Umbrella Academy!

Voor wie The Umbrella Academy nog niet uitgekeken heeft: spoileralarm! Maar voor wie wél op het einde van de tiende aflevering zich afvroeg waar de rest van het verhaal heen was: je bent niet alleen. Nadat Vanya’s krachten letterlijk een stuk uit de maan kappen en het menselijke ras wordt uitgeroeid, kan enkel Five nog met een oplossing komen. Eén nadeel: zoals we al weten, zijn er nadelen aan tijdsreizen. En dus gaan de leden van The Umbrella Academy opnieuw door het leven in hun kinderlijf.

Plot seizoen twee The Umbrella Academy

Hoewel we al een beetje kunnen speculeren over het vervolg van The Umbrella Academy, legden we al eerder uit dat de makers van de Netflix-serie zichzelf een beetje in de voet hebben geschoten door alvast wat verhaallijnen uit de comicbooks op te gebruiken. Dat wil zeggen dat we niet weten of The Umbrella Academy verdergaat met zijn huidige cast, of met een cast van kinderen en hoe lang dat laatste het geval zou zijn.

Overigens gooide The Umbrella Academy enkele dagen geleden nog een throwback online naar onze favoriete dysfunctionele familie en de beste begrafenis ooit.

Kijk hier nog eens naar de trailer van het eerste seizoen van The Umbrella Academy!

Gesponsorde artikelen