‘The Umbrella Academy’ verwelkomt 3 nieuwe personages voor seizoen 2

The Umbrella Academy Netflix
Netflix

De Netflixreeks The Umbrella Academy was voor de streamingdienst een schot in de roos. De reeks, die gebaseerd is op de gelijknamige comic, groeide uit tot een enorm succes, zowel qua kijkers als qua recensies. Daarom bestelde Netflix al snel een tweede seizoen van de reeks en daar is nu al iets meer informatie over bekend.

The Umbrella Academy werd begin dit jaar een enorm succes. De Netflixreeks is gebaseerd op een comicboekenreeks van Gerard Way (ja, de zanger van My Chemical Romance) en Gabriel Bá. Het is een atypisch superheldenverhaal dat een groot publiek wist aan te trekken.

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy Netflix
Netflix

The Umbrella Academy gaat over zeven kinderen. Dit zijn niet zomaar kinderen, maar ze werden allemaal op dezelfde dag geboren. Dat is op zich natuurlijk niet zo vreemd. Maar wat wel vreemd is, is dat hun moeders niet wisten dat ze zwanger waren tot de baby’s er plots waren.

In totaal zijn ze met 43, deze zwangerschapsloze kinderen. Zeven van hen kwamen terecht bij de miljardair Reginald Hargreeves. Hij leidde ze in de Umbrella Academy op tot een superheldenteam. En dat team zal nodig zijn, zo blijkt al snel.

Seizoen 2

In het tweede seizoen zullen we kennis maken met enkele nieuwe personages. Deze werden voorgesteld op de Twitterpagina van de reeks.

Lila

De eerste is Lila, gespeeld door Ritu Arya. Zij wordt voorgesteld als een kameleon die zowel briljant als gestoord kan zijn, naarmate de situatie. Verder is ze onvoorspelbaar, ondeugend en sarcastisch met een vreemd gevoel voor humor.

Raymond

De tweede is Raymond en wordt gespeeld door Yusuf Gatewood. Hij is een geboren leider en een toegewijde echtgenoot. Hij is slim, serieus en zelfzeker. En, zo blijkt verder, hij kan iemand ontwapenen met een simpele blik.

Sissy

De laatste nieuwkomer is Sissy, gespeeld door Marin Ireland. Zij is een onbevreesde moeder uit Texas. Ze is jong getrouwd for all the wrong reasons en ze is op zoek naar de zin van het leven en de liefde.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen