‘The Voice’ introduceert vanavond nieuwe, spannende regel!

‘The Voice’ introduceert vanavond nieuwe, spannende regel!

‘The Voice’ schakelt vanavond een versnelling hoger met het begin van de battles. En die worden dit jaar nog net iets spannender. Afvallers die een zogenaamde ‘steal’ krijgen van een andere coach, zijn dit seizoen toch nog niet zeker of ze mogen blijven.

De steals uit The Voice worden vanavond vervangen door non stop steals. Als een kandidaat een battle verliest en een andere coach beslist om hem op te vissen, zal de kandidaat nog even in spanning moeten afwachten. De coaches mogen namelijk later nog hun steal ongedaan maken als ze een betere kandidaat zien om te stealen.

“Het is misschien hard, maar op het einde van de rit kan er op deze manier wel meer talent mee”, laat Alex Callier weten over de nieuwe regel. Pas aan het einde van alle battles zijn de opgeviste kandidaten dus zeker van hun plaats in de liveshows … of niet natuurlijk.

Aan die liveshows nemen 32 talenten deel. Dat wil zeggen we tijdens de battles moeten afscheid nemen van 14 anderen. Het is Koen Wauters die vanavond eerst zijn kandidaten in de strijd mag gooien om 20.40 uur op VTM.

VTM

Jérémie en Roy uit Team Koen bijten vanavond de spits af:

Gesponsorde artikelen