‘The Voice van Vlaanderen’-winnaar IBE meteen op affiche Rock Werchter

vtm – The Voice van Vlaanderen

Ze moesten op zoek naar een vervanger bij Rock Werchter, want de Amerikanen van The Marcus King Band lieten in een statement weten dat ze nood hebben aan een rustpauze na zeer intense maanden. Een vervanger werd gezocht en gevonden in de 17-jarige IBE die een paar weken geleden nog maar The Voice Van Vlaanderen won.

Zijn debuutsingle Table Of Fools werd meteen opgenomen in de playlists van zowat alle radiostations. IBE was ook Catch Of The Day bij Studio Brussel.

IBE neemt de openingspot van The Marcus King Band in KluB C over en debuteert op zaterdag 29 juni op Rock Werchter. Een dag eerder speelt IBE ook op Genk On Stage.

Ticket-update

Bij Rock Werchter hebben ze vastgesteld dat er dit jaar een beduidend grotere vraag naar dagtickets dan naar combitickets is. Het aantal dagtickets is dus opgetrokken naar 27.000 per festivaldag. Tegelijkertijd is het aantal beschikbare combitickets naar 61.000 verlaagd zodat de dagelijkse capaciteit van 88.000 bezoekers gerespecteerd blijft.

De dagtickets voor zaterdag 29 juni zijn inmiddels allemaal verkocht. De laatste dagtickets voor vrijdag 28 juni zijn nu beschikbaar. Voor donderdag resten er nog 3.000 dagtickets, voor zondag 4.000. Er zijn ook nog een kleine 4.000 combi-kaarten in verkoop.

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. Tickets voor Rock Werchter zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be

Gesponsorde artikelen